Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

Член од
23 август 2010
Мислења
39.917
Поени од реакции
116.332
Глеам сеа статистика, па добро бе луѓе приметувате ли разлика одма во првата утакмица од кога си отиде Браун? Само минутите погледнете ги и се ќе ви стане јасно. Микс, Џејмисон, Хил, одлична минутажа добиле, земале и доволен број на шутеви. Коби доволна минутажа во овој дел од сезоната, а не 43 минути да игра и после во протези да му ги ставаат нозете.
П.с. Огромна е разликата после една утакмица без Браун а притоа сеуште немаме тренер, па сеа видете на какво дереџе бевме спуштени со дебелиот.
Пак ќе кажам, добро е што на време се отарасивме од него, апла почеток на сезоната е, има време за многу работи. Сега останува да видиме кој ќе биде новиот тренер на Лејкерс па да видиме како ќе се одвиваат работите.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
fuck this shit, we dont need a coach.

уф, од една страна Фил е едноставно Фил, најдобриот но не знам дали човекот има уште да даде. После оној лош крај пред две сезони можеби одмазда, но не знам, страв ми е да не заврши неславно и кратко таа авантура нешто што Тој не го заслужува пак.

Не знам, лично сум во двоумица за мастерот а читам дека Басс притискал за Фил. Настрана Џексон мои фаворити се Брајан Шо и Мајк д Антони. Ван Ганди никако!

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Јас само нејќам Д Антони да дојде. Ван Ганди е ептен long shot и ќе има играње по жица тука поради него и Двајт, така да тука и он отпаѓа од комбинација.
Абе Зенот си е Зенот, после она со Далас што се случи пред две сезони, ќе сака да им врати и да има докаже на сите дека сеуште е најдобар. А веќе ако неможе он, тогаш јас би Слоун.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.572
Поени од реакции
35.359
Ако морам да бирам некој онака без многу анализирање, и јас сум за Фил. Ама некако тешко, зошто кога си отиде тој во ЛА направија чистка и се по ред што имаше врска со Фил Џексон изшутираа од клуб, од скаути до помошници тренери.

H

HoT IcE

Гостин
Месијо врати се! За моменталниов ростер, само Фил е мајката. Од други тренери, само Грег Попович би зел.
Како и да е, самото назначување на Браун беше огромна грешка, сега барем веќе го нема, одвратно дебело прасе, ни го упропасти тимот.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.572
Поени од реакции
35.359
Додека чекаме да видиме кој ќе биде новиот тренер, еве еден пример за тоа што ќе му биде главната задача. Да ја поправи одбраната:

Член од
19 март 2011
Мислења
190
Поени од реакции
63
Едно време викаа и ви вант такос :pos:
HAHAHAHA
--- надополнето: 10 ноември 2012 во 19:07 ---
Читав сега пред малце од Кевин Динг дека има моментално 95 % шанса да дојде Фил во ЛА така да мислам дека се поблиску и поблиску е Фил... :D

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Едно време викаа и ви вант такос :pos:
тоа зашо публиката добива бесплатно тако секогаш кога ќе тепаат у Стејплс :)

али закон звучи да слушаш неколку илјади како се дерат за храна :icon_lol:

Член од
30 октомври 2010
Мислења
919
Поени од реакции
907
тоа зашо публиката добива бесплатно тако секогаш кога ќе тепаат у Стејплс :)

али закон звучи да слушаш неколку илјади како се дерат за храна :icon_lol:
Знам дека е за тоа, порано и во плеј-офф од почеток на утакмица имаат скандирано. :)
Им пожелувам од се срце, што е можно повеќе да уживаат во бесплатни такос дебелите америкачиња :D

Kajgana Shop

На врв Bottom