Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Добар Хил добар... како за таа минутажа која ја има до сега е добар... се утепа од скокање у продолженијава.

И Ебанкс или Ибанкс ватевер, добар, ма да од него не очекувам многу. И од Хил не очекував, али сега вака одеднаш влезе у оган у ваков натпревар и изигра добро, можда ќе продолжи неколку натпревари по ред со добар ритам.

Мамбата као и обично...

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Добар Хил добар... како за таа минутажа која ја има до сега е добар... се утепа од скокање у продолженијава.

И Ебанкс или Ибанкс ватевер, добар, ма да од него не очекувам многу. И од Хил не очекував, али сега вака одеднаш влезе у оган у ваков натпревар и изигра добро, можда ќе продолжи неколку натпревари по ред со добар ритам.

Мамбата као и обично...
Да добар беше хил под кош собра неколку топќи и даде голем придонес у победава ама некако не игра одбрана а браун ка обично се забрва со изменете треба да знае кога му е доста :)

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Гасол на асистенција до трипл-дабл :)

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.666
Поени од реакции
11.816
Коби Брајант :cuc:
Артест - па уште и Ворлд Пис се прекрстил будалава. Ворлд Вор ќе му стоеше подобро

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
meanwhile in LA

...па уште и пишал дека и него му е многу жал за сузпензијата, зашо изгубил многу пари. Некој треба да му го избрише твитерот, за негово добро.

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
еј само без кавги. срамота е, фанови на ист тим да се карат меѓусебе. треба да се подржуваме меѓусебно, да имаме кавги (ако веќе се расправаме) со лејкерс и други фанови. не меѓусебно
Oва ретардираново. :icon_lol:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.969
Поени од реакции
45.252
Taжно е, уште потажен е фактот што ... ние сме искомплексирани наводно. :pos:
Батали.

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
Oва ретардираново. :icon_lol:
шо те боли тебе она, јас што пишувам во фан клуб на бостон шо*ак. тука ли пишав ??? ај оди е*и се, ако не си искомплексиран, нема тука да ме цитираш, фрик

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Ворлд пис иако можеби премногу искача во клубовите во Л.А може често да се види во било кој клуб не се прави вип сам шета ја 2,3 пати го видов во супермаркет сам пазари дојде со обичен џип невидов шо е надвор од терените е многу искулиран

Kajgana Shop

На врв Bottom