L
Löwe
Гостин
Не баш до Плеј оф али тука некадеНе е точно ова.
Не баш до Плеј оф али тука некадеНе е точно ова.
Сан Антонио Паркер Спарс, на чело со Данкан, ми се најомрзениот тим у НБА... све давам за победа против нив... али без Коби... тешко.
Простено им е, обично се само гледачи на последните напади.Зашто не тајмаут бе зашто ? Леле колку лошо го изиграа последниов напад и им оставија простор на овие сега да победат што и ќе биде апсолутно заслужено ко казна за беднава реализација на последниов напад.
i see what you... али немаше да биде така ако изиграа организирана акција...Простено им е, обично се само гледачи на последните напади.
Ваљда со причина се гледачи со оглед на тоа дека го имаат еден од најдобрите клачери, ама сезонава и со него у тим и тоа во голем натпревар, против Бостон, Браун на крајот одеше преку Бајнам а не преку Коби и така ги дотолчи, нејсе, аматерски изиграа, бар не смееа да дозволат овие потоа да имаат некаква шанса за победа а ја имаа.Простено им е, обично се само гледачи на последните напади.
Воопшто нема да загуби, само ќе добија од Гадлок. Гадлок кога го внесуваше, за 4-5 минути проведени на терен, знаеше 1-2 тројки да мавни, и да има просек колку минути толку поени.. Ама тоа е, го форсира Ебанкс..Мерион...
добро е, ја сум задоволен како играат без Коби. Рамон одличен, Ендру и Гасол стандард.... и најјакото, Барнс...
Да ми кажеше некој дека овој ќе изигра вака периодов, ќе прснев од смеење... денеска му фалеа 2 асистенции за трипл-дабл... 11/11/8 имаше. И одлична одбрана исто.
Али Браун постојано ме нервира... денеска играше само со осум играчи... Ебанкс е катастрофа, нека проба со Гадлок, нема шо многу да загуби...
нареднава се враќа mr.Clutch најверојатно, така да, ќе има загревање за плеј-оф....
Исто Коби дури на еден тајм аут почна да им црта на таблата.Иначе за некое време играат ЛА кингс во Стејплс паркетот е веќе сменетNot sure if Kobe(Brown) or (Shundo) Kire Lazarov...
--- надополнето: 16 април 2012 во 00:08 ---
i see what you... али немаше да биде така ако изиграа организирана акција...