- Член од
- 31 јануари 2007
- Мислења
- 18.686
- Поени од реакции
- 22.582
Коби си е Коби...Каков ти Леброн...
Само ке се цитирам самиот себеси..Оти друг коментар не треба...
Коби си е Коби...Каков ти Леброн...
:pos2: по само 3 4 меча иста победа во последни секунди поради кош на мајсторов !Потребен ли е коментар за генијалецов, 39 коша плус оној најважниот, со звукот на сирената за 107-106 по продолжението во Милвоки.
Како што кажа и коментаторот, unbelievable !
Иначе истиот шут го имаше и во регуларен тек, на 95-95 али тогаш промаши. Вреди да се спомене и моментот дека на 50 секунди до крај губеа 106 - 102 па и тука на сцена стапи лидерот, со кош и дополнително слободно иако имаше елменти и на фаул во напад.
п.с. Звукот на мрежичката, мх мх
А екипата на Лејкерс 2000/2001 е прогласена за најдобра екипа во последната деценијаКОБИ ИЗБРАН ЗА ИГРАЧ НА ДЕКАДАТА
http://www.nba.com/2009/news/features/david_aldridge/12/21/morning.tip/index.html?ls=iref:nbahpt1
полувреме е, намаливме на 42-51, има шанса во второтоНе знам дали гледа некој, но моментално играме со Кливленд и при крајот на втората четвртина губиме 30-49. :kesa:
абе не зборите така само коби игра...баш поради тоа што само коби играл..лејкерси изгубија...на што личи ова...11-32 шут за два поена...па овде нема ни 30 % .... и мене да ми дадат да шутирам 32 шута кон кошот..и јас ќе дадам 40 поени....слаба игра заслужен пораз неможе вакви грешки да се прават само коби играше ама џабе другиве дрва беа
не ..него коби не им дава на другите да играат..се сака сам...можеби може против другите екипи сам..али против вакви големите..неможе...а и стар е веќе....јас му давам уште оваа сезона да биди најдобар !! ако леброн и веќе не е најдобарПа тоа викам не треба само коби да игра другиве беа слаби и затоа е поразот.Видовте инциденти за малце публиката
си покажаа другите колку им идеше цела утакмица...затоа сам превзема на крај,како и да е слабо изиграа,не им тргна и тоа е тоа,имаше непромислени моменти,имаше куп судиски грешки и на крај си тепаа КАВСне ..него коби не им дава на другите да играат..се сака сам...можеби може против другите екипи сам..али против вакви големите..неможе...а и стар е веќе....јас му давам уште оваа сезона да биди најдобар !! ако леброн и веќе не е најдобар