Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Не можам да гледам вечер, мора рано да станам. Да им посакам среќа на момците и покрај тоа што некако потајно сакам да ја освоиме титулата дома, но и вечер да ја освоиме не би ми пречело:vozbud:

С

Спенсер

Гостин
Не можам да гледам вечер, мора рано да станам. Да им посакам среќа на момците и покрај тоа што некако потајно сакам да ја освоиме титулата дома, но и вечер да ја освоиме не би ми пречело:vozbud:
абе не се заебава...имаше 2-3 од форумов,кога не гледаат губеше лејкерс...само незнам кој беа...:vozbud:

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Уплаќајте сите по 1000 евра на Орландо!!!! :icon_lol:

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Мислам дека денешнава утакмица ке играме по опуштено и многу е веројатно дека ке ја изгубиме за да може титулата да ја прославиме на домашен терен.
Баш ова сакав да го кажам :)

Секоја титула е слатка, но уште послатка е кога ке се освои за домашната публика, пред нивни очи :)
А и како без Џек Николсон на трибините:icon_lol:

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
Супер прво полувреме...
Многу сме подобри..само така да продолжиме..и нема кај да бегаат..
нека фаќа Џек Николсон чартер...излеа ќе има славје тука :)

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Ajde site so navivat za ovja drva orlando neka go gasat televizorot i na spienje zs izglea ce ima potop kobi e raspolozen a toa ne e dobro za nieden tim a najmalku za orlando zosto nema koj da go cuva majstorot:vozbud:

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.236
Поени од реакции
8.133
Уште една четвртина не дели од 15 тата титула. Ајде, уште 12 минути, па славје!!!

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Ајде луѓе уште само 6 минути не делат од титулата. Ќе има лудување дома.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Toa e toa decki cestito 15 titula

Kobi majstoreeeeeeee

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
:vozbud::pehar: Ајде нека ни е честито титулава па нека ни се множат.:pehar::vozbud:

Кога ќе научат Кливленд и Орландо како се игра можат слободно да се јават знаат каде можат да не најдат.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
TOa e decki sekoa cest za orlando ama do tuka im bese za titula treba uste da ucat takae toa tie ekipi so zivat od sut za 3 umirarat od sut za 3

Kajgana Shop

На врв Bottom