Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување
Член од
20 август 2012
Мислења
1.426
Поени од реакции
448
Чекај бе ако дојде Брчков и Балабан,може и Мишковиќ да одигра некој минут на позицију 5,па чак и Јаневски.

КолдСкај

Препозна ли ги денс странци,тј у црвено изгледа беше Врањеш,тј у плаву маицу сас браду изгледа Мандиќ,а кој е Мишковиќ?:D

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.444
Поени од реакции
5.570
Мишковиќ беше тј у плаву мајцу висок,а Димитар Илиевски тој дете сс белу мајцу у шорцеви што му беше.
--- надополнето: 22 август 2013 во 02:23 ---
Т.е грешка моја,Мандиќ беше у плаву мајцу а у црвену Врањеш,Мишковиќ беше тј у брајантке патике.

Член од
20 август 2012
Мислења
1.426
Поени од реакции
448
Еба га сг си ми помогнаја,не ги гледа ја толко у патике:DДа не беше онј у портокалову маицу што куцаше неколко пути на загревање?

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.444
Поени од реакции
5.570
Ееее тј да,не ми текнуеше што мајцу носеше па мораше според патике. :D

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Доџите јуче им вика профа на тија играчи на стендбај :D

Член од
6 март 2008
Мислења
1.645
Поени од реакции
424
Стендбај ебате, значи тешко дека ќе потпише :D У тј случај, мора да се доведев 2 центра и можда Брчков, а што па га толко зборимо кд не знаемо дали е заинтересирана управа за њега. Ах да останеше Инграм, немаше Брчков да ни треба, али тој ни е. Има и други играчи, не можемо да чекамо на еднога цело време ебате Брчковога. За Балшу проблем биле паре, цар тражија 4000 еу плату, јес да е најбољи крилан у лигу, али тој су големи паре! За тија паре два добри играча ќе играв. Све на све, па доваѓамо на муабет дека ни фалив 2-3, ако не и 4 играча, пошто овј Балабан не очекују да дојде чим до сга не е дошја.

П.С. Луковиќ да немаше ангажман би било фино :D Али ајде, нека игра тамо у Естонију (што па тим е одбраја).

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Чекамо европско да пројде да се покаже некој играч па да доведемо :D

Член од
21 февруари 2012
Мислења
156
Поени од реакции
40
Dali mi Kumanovci znaemo da si ga cenimo barem i toj malko sto ga imamo, i tj mal tim sto dojde do korak na uspeh i sto ne napravi lani gordi kolko tolko, ili samo znaemo da shljapamo gluposti i da igramo tasak i majtap ss nasu gradsku ekipu??? Mi sto ga sakamo iskreno grad i klub ubiemo se citajki gluposti napisani od prostaci i okolinski seljaci koi gledav politicki i na svoju familiju pa sto ostanalo za sport....

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Изгледа од тија македонски играчи што ги зборив ќе бидев Радуловиќ,Диневски и некој шкљ младинац :свиркам:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Курац Балабан.... 2ца центри биле на пробу ... едн 130кг дебељак и друг 202цм... појма немале. Најверојатно тога првога ќе га потпишев да се гура под кош.

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.444
Поени од реакции
5.570
Прифатиле смо ги барање на библ-лигу да гу реновирамо салу и паркет(коначно),има да биде покољ сс Албанци кд ке играмо тија од Косово,покрај Албанци у групу смо сс Галил,Теодо и Балкан(наш бивш трењер е тамо сг,Ацо Тодоров).:D

Член од
6 март 2008
Мислења
1.645
Поени од реакции
424
Прифатиле смо ги барање на библ-лигу да гу реновирамо салу и паркет(коначно),има да биде покољ сс Албанци кд ке играмо тија од Косово,покрај Албанци у групу смо сс Галил,Теодо и Балкан(наш бивш трењер е тамо сг,Ацо Тодоров).:D

Да, свака част за потег, мада тешка е прилично група, не би ме чудило да не гу ни пројдемо, него друго ми беше муабет...добиле БИБЛ обеќање дека ќе бидев услови испунети меѓу кои и паркет, а само ја ли сам тј што мислу дека тој нема да се деси :D Иако реално и без БИБЛ тј паркет требаше да се мења одамна, а и сала да се реновира...ете ву на управу услов да се реновира, фино би било.

Kajgana Shop

На врв Bottom