Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување
Член од
6 март 2008
Мислења
1.645
Поени од реакции
424
Озбиљно овој а?! Ја стварно мислеше дека па нема да га средив паркет и други обврске дадени од БИБЛ :D Ајде сга и соблекувално и слично, овј клуб заслужуе боље! nikola90 друже а пријателска ли е играна сс МЗТ? Како заврши, кој се покажа?

Edit: најдено! http://radiobravo.com.mk/3/mzt-kumanovo-10092013/ Очекувано Врањеш најбољи, а Шарлија ваљда треба да се уклопи, он мислу и дека не е тј тип на центра сс 15 скока по натпревар (што у никој случај не е добро), али барем да дава по едно 15 поена, у Ѓуро Ѓаковиќ лани такој беше мислу.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
А најголемо засулување Дарко Радуловиќ игра ли или си отиде? :D

Член од
6 март 2008
Мислења
1.645
Поени од реакции
424
Да бе нешто га нема бш, могуќе трењер да игра на психолошки план, нема га нема га на припреме, сви тимови се смеев абе избламира се Куманово сс Радуловиќа а, нема им га у тим од што е добар... на прву утакмицу га чував Дарета у соблекувалну у прво, улаза у второ полувреме и тепамо после -15 сс 30 поена по ред од њега! МВП!

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.444
Поени од реакции
5.570
Mzt ss 2 tim ne tepa...a mi samo bez kafandziju i Radulovika,pa sto li ke ni napraviv i ss reprezentativci...ke bide borba za opstanak.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Радуловиќ е на припреме сс Мајами Хит ... ќе дојде за почетак на сезону :)

Член од
20 август 2012
Мислења
1.426
Поени од реакции
448
Мишковиќ најбољи бија,а и Врањеш даја 5 тројке:cuc:Иначе денс пред банку шеф на кумашина ми га сретна Јаневскога и га прашува што како,он вика дека ке смо појаки од лани и дека су им још увек тешке ноге,ваљда од напорни тренинзи.

Член од
20 август 2012
Мислења
1.426
Поени од реакции
448
Не е лошо да се почне сас победу,после Приштину ке гу пречекамо:DКој знае овј нов тим како ке игра на гостовања,онј стар тим,не можеше никога да победи:D

Член од
6 март 2008
Мислења
1.645
Поени од реакции
424
Абе овакој на припреме солидно до сга, мислу дека нови играчи су позрели а сигурно поискусни од наш опак тандем лани, и требало би да биде боље. Проблем е у ротацију! Ако се повреди рецимо Врањеш, или Димчевскога га утепа некоја столица у кафану ќе биде проблем. Дали ќе можев нови засилувања да издржив темпо, клупа е тнка сс искључак на шестога играча у лигу, капитена...

Член од
20 август 2012
Мислења
1.426
Поени од реакции
448
Не можу ништо да коментирам док не ги гледам у живо.Можда несам некој стручњак,али откако знам за себе прату кошарку и имам солидно познавање:DТакој да кд ке играмо пријатеску у Куманово(кој знае нека пише) ке видимо на дело кој што може и колко може.

Член од
6 март 2008
Мислења
1.645
Поени од реакции
424
Не можу ништо да коментирам док не ги гледам у живо.Можда несам некој стручњак,али откако знам за себе прату кошарку и имам солидно познавање:DТакој да кд ке играмо пријатеску у Куманово(кој знае нека пише) ке видимо на дело кој што може и колко може.

Па и ја исто, али прату кошарка од мали ноге што се вика, и домаќу и странску :D А што пријатељску, оно те куде е сезона, само да су здрави сви :D

Член од
20 август 2012
Мислења
1.426
Поени од реакции
448
Ма каква сака нека е пријатељска,непријатељска само да гледамо нешто што побрзо:vozbud:Димитриевиќ викаја као после ЕП у Словенију ке се организира традиционалан турнир у Куманово,шпекулацие бесва дека ке учествуев Кожув и Рилски и још 1 тим од Србију.

Член од
6 март 2008
Мислења
1.645
Поени од реакции
424
Мислу дека овој још увек важи, ја очекују после враќање од турнеју да има турнир. Ако е среден паркет нормално :D

Kajgana Shop

На врв Bottom