Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување
Член од
18 септември 2011
Мислења
5.444
Поени од реакции
5.570
Колку и да е добро што МЗТ е државен проект, толку е и лошо. Пази, власт се мења. Што тогаш, опстанок пак за вас? Вака барем нашиот клуб е од година за година, никој незнае дали ќе постоиме до наредна сезона :D Мали очекувања - помалце нервоза :D

Кои су овија? Георгиевски Владимир ли? Нели си отиде он? А овј Вусо? Овакој све изгледа ок, Брчков фино би било да се доведе, ама не забрављајте дека и млад ни треба играч - 20 мин. по натпревар за прв дел од првенство.
Па вусо е тј млад играч,Марко Јовановски(син на газду на интермецо),беше у Америку 3 године сг се врати,94 годиште е,он ке ни биде млад играч.

Член од
6 март 2008
Мислења
1.645
Поени од реакции
424
Па вусо е тј млад играч,Марко Јовановски(син на газду на интермецо),беше у Америку 3 године сг се врати,94 годиште е,он ке ни биде млад играч.

Ааааааааа е тој не сам знаја. Ваљда га бива, не га знам дете. Значи Георгиевски си е онј од лани :D Још да га уклопи у систем трењер и тамн :D

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.444
Поени од реакции
5.570
Бива си га мај ес.Мене ич не ми се свиѓа,најслабо дете ке имамо у лигу.

MartinFCB

Fcb
Член од
22 октомври 2010
Мислења
317
Поени од реакции
47
Бива си га мај ес.Мене ич не ми се свиѓа,најслабо дете ке имамо у лигу.
Толко и ти знаеш колко га бива и колко не, од како се е вратија од Америку освен Димитриевиќа и другари никој не га е видеја друг како игра он. Такој та ти неможеш да кажеш дали ке имамо најслабога младога играча у лигу...

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.444
Поени од реакции
5.570
Прво добра информираност,па после муабети,односно дијагнозе кој как'в играч е :)
Гледаја сам га,обичан баскеташ,живимо у демократију и ја мислу дека можу да даду свое гледиште на овуј ситуацију,дај боже да ме демантира и да е научија нешто у Америку ама задњи пут пред 4-5 месеца кд га гледа не ми беше ништо посебно.

MartinFCB

Fcb
Член од
22 октомври 2010
Мислења
317
Поени од реакции
47
И па слаба информативност, од некоју страну гледано и л’жање. Неможе да си га гледаја пред 4-5 месеца, зашто он се врати пред 2 месеца у Македонију.

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.444
Поени од реакции
5.570
И па слаба информативност, од некоју страну гледано и л’жање. Неможе да си га гледаја пред 4-5 месеца, зашто он се врати пред 2 месеца у Македонију.
Ок не се сеќам,ама знам гледа га на општинско игра за економску,игра и Виларов тг за гимназију.

MartinFCB

Fcb
Член од
22 октомври 2010
Мислења
317
Поени од реакции
47
Добро, с’г тој е твое мислење за њега како играча, а ке видиш дека ке те демантира јос први 20 минута... Он значи потпиша за Куманово, покрај тој што имаше стипенмдију у ЛА на некој колеџ..

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.444
Поени од реакции
5.570
Ке видимо,време ке покаже,ке га видимо веќ на прв тренинг како,што,дај боже да е добар,ама ја сам скептик около овој,плус од Куманово е малце притисак,5000 душе сваку утакмицу...чекамо ги први неколко утакмице па сс мислења туј ке се искажемо,дај боже да ме демантира и да си успее дечко! :)

Q

qazwsxedc

Гостин
Колку и да е добро што МЗТ е државен проект, толку е и лошо. Пази, власт се мења. Што тогаш, опстанок пак за вас? Вака барем нашиот клуб е од година за година, никој незнае дали ќе постоиме до наредна сезона :D Мали очекувања - помалце нервоза :D

.
Па многу нормално бе,ја не очекувам дека ке бидеме финансирани уште 10 години, ако сакаме да размислуваме долгорочно треба да се најде некој спонзор настрана:D

Memento Mori

Yeah science, bitch!
Член од
24 август 2009
Мислења
1.132
Поени од реакции
1.562
Добро, с’г тој е твое мислење за њега како играча, а ке видиш дека ке те демантира јос први 20 минута... Он значи потпиша за Куманово, покрај тој што имаше стипенмдију у ЛА на некој колеџ..

Да потпишу за Куманово а да имам стипендију у ЛА на колеџ? Ако овакој е направија не знам зашто живи јоште.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
http://ekipa.mk/News.aspx?newsId=19610
--- надополнето: 16 август 2013 во 23:44 ---
Врањеш - Димчевски - Мандиќ - Мишковиќ - Балабан

Младеновиќ - Радуловиќ - Станимировиќ - Јанески - ?(Златко Гоцевски)?

Солидан прв тим, задовољан сам и сс ротациони играчи. Толко су можности не смо уалено скопско дете :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom