[zEUs]
Go England!! GO!!
- Член од
- 1 јули 2008
- Мислења
- 4.398
- Поени од реакции
- 535
дај Боже да влезат во 1ва лига, тогаш ке се активираат се надевам војводи и на кошарка !!!
И ја се надевам чул те господ :smir:
дај Боже да влезат во 1ва лига, тогаш ке се активираат се надевам војводи и на кошарка !!!
Не сум бил одамна да гледам а реков баш сезонава ќе пратим... :nesum:... ае утре ќе се распрашам до кде како што па ќе пишем...do kaj ste vo 2ra liga ???
Постои, ти не се секирај...:helou:ovoj tim postoi ???
ne se znae teteks dali ce prodolzi po pauzava deka nema sponzor a za prva liga nema sansa deka nema sala u tetovo. Da se izgradi salata prvo pa posle so ambicie za prva liga[zEUs];2025203 напиша:Постои, ти не се секирај...:helou:
- и остај тоа што постои и баш са многу добри и се надевам дека ќе влеза у прва лига, моментално е пауза...
Па да тоа е најголем проблем, сала...:nesum:ne se znae teteks dali ce prodolzi po pauzava deka nema sponzor a za prva liga nema sansa deka nema sala u tetovo. Da se izgradi salata prvo pa posle so ambicie za prva liga
brat a koj si ti ako moze da znaem posto ja trenjiram u vise godina ipol[zEUs];1831012 напиша:Знам :jaj: тренирам кошарка од 8год ама никоаш не играм у прв тим затоа што немам висина :nesum: тренирав у балтепе у тетово и имав многу изиграни натпревари ама никоаш у прв тим :uvo: играв едно 10-15 мин на натпревар не поради дека играм слабо туку дека тој што играше прв тим имаше врске со тренерот и не можеше да се фати место а поради тоа и пропадна тимот и сеа играа само некој многу мали дека :jaj: а у Тетекс ме викаше лично и тренерот да тренирам ама само да тренирам а ја не бе играм у балтепе у ш лига а сеа на почеток требаше да отиден да тренирам само да тренирам ама заради повреда и други ххх причине не отиднав и се надевам дека сеа од јаноари ќе идем абе и да не играм у тетекс сакам да продужим на факс на див и таму да се покажем што знаем и после можда ќе ме видите у некоја јака европска екипа како Макаби, Панатинајкос, Цска, Уникаха или Црвена Звезда
Па влези на профил и види имам слике ,а ти тренираш у Тетекс ? , мора да те знам ...brat a koj si ti ako moze da znaem posto ja trenjiram u vise godina ipol
Тоа ,,наскоро,, поточно дан знаеш кога ќе биде ...salata za K.K tetex e vo igradba i naskoro se ocekua da se pusti vo upotreba :baeh: