Фан клуб: КК Тетекс Тетово

Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.775
Поени од реакции
23
gledam ima i za 2 ligaski ekipi fan klub, pa ajde neka ima i za teteks. momentalno igraat u 2 liga ama vrska nemam koe mesto se i kako im ide. imam nekoi drugari sto igraat ama u posledno vreme klubot nema pari pa ne sum se zainteresiral da vidim kako im ide. inaku porano idev da gledam pa duri i NG Vojvodi navivaa, ama vo posledno vreme poslabo.

Lazarov

К.К Струмица
Член од
9 декември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
64
Igraat play-out .. izgubija od ABA so 15 razlika .. pa ke vidime sto ponatamu ..

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
gledam ima i za 2 ligaski ekipi fan klub, pa ajde neka ima i za teteks. momentalno igraat u 2 liga ama vrska nemam koe mesto se i kako im ide. imam nekoi drugari sto igraat ama u posledno vreme klubot nema pari pa ne sum se zainteresiral da vidim kako im ide. inaku porano idev da gledam pa duri i NG Vojvodi navivaa, ama vo posledno vreme poslabo.
Имаше едно типче што игра во Тетекс, да ме утепаш незнам како му беше името, 100 години играше, незнам дали уште игра, па Мујо можеш да ме просветлиш со неговото име, човекот бил легенда по кошаркарскиве терени

Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.775
Поени од реакции
23
Имаше едно типче што игра во Тетекс, да ме утепаш незнам како му беше името, 100 години играше, незнам дали уште игра, па Мујо можеш да ме просветлиш со неговото име, човекот бил легенда по кошаркарскиве терени
da ti kazem pravo vrska nemam.

Член од
5 јули 2008
Мислења
175
Поени од реакции
2
kkTETEKS so najlegedarniot trener so pobelena brada i bela kosa barem toj del sto go ima posto koj i da e trener na taa ekipa nema mnogu kosa da mu ostane koj mislam deka 30god e trener na Teteks Mujo kako se vikase i najgolemiot "talent" Shirata mislam go vikaa levicar e i Sotiroski navremeto molese da go zemat vo Nikol Fert ama deckoto bese antitalent koj imase ogromna zelba ama i Leon nebese tolku lud

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Ја го следим Тетекс веќе 5-6 години и на секој натпревар идем кој играа дома :wink: ама во последниве две сезони знаем и да пропуштим по некој натпревар:uvo: гледав само првиот од одиграните три во оваја сезона и се надевам дека ќе влеза во првата лига годинава :vozbud:

Нешо за КК Тетекс :
Тетекс

Место Тетово
Основан1952
АдресаУл. Браќа Миладиновци ББ
Телефон044 335-528
Факс044 335 906Интернет
И-мејлkkteteks@gmail.com
ПретседателПеро Самојлоски
Директор
Генерален Секретар
Менаџмент
Медиа Контакт

Тренер
Славчо Марковски
АсистентБране Николовски
Лекар
Горан Ѓорѓиев
Физиотерапевт

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Играчи :
Ненад Апостоловски1987 185cm бек
Александар Ѓорчески1988 188 cm бек
Игор Закоски1983 187 cm бек
Чеде Јанчески1983 180 cm бек
Дарко Јовановски1976 189 cm бек/крило
Драгољуб Јосифовски1982 193 cm крило/центар
Владимир Костовски1985 180 cm бек
Јовица Маринковски1988 195 cm центар
Тихомир Момироски1984 194 cm бек/крило
Мирослав Николовски1982 192 cm крило
Синиша Николовски1990 190 cm крило
Филип Павловски19890 cm
Марко Спасеноски0 cm
Александар Стефановски1981 193 cm бек/крило
Мирослав Стефановски1989 189 cm бек
Петар Филипоски1983 188 cm бек/крило
Енис Хоџа1990 188 cm бек

п.с Мирослав и Синиша Николоски ми са први братучеди и после ќе се чуда људине од кј знаем да играм :vozbud: Синаша не игра више заради повреда а и не ми се веруе дека пак ќе се врати некоаш у кошарката :jaj: , а пак Мирослав е еден од најдобрите во тимот :zver: , и се надевам дека и ја таму еден ден ќе заиграм :pipi: а и ќе забраев и заменик тренерот ми е чичко па знаете тоа све фамилиарно кошаркари :pos:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.497
Поени од реакции
4.070
[zEUs];1830849 напиша:
Играчи :
Ненад Апостоловски1987 185cm бек
Александар Ѓорчески1988 188 cm бек
Игор Закоски1983 187 cm бек
Чеде Јанчески1983 180 cm бек
Дарко Јовановски1976 189 cm бек/крило
Драгољуб Јосифовски1982 193 cm крило/центар
Владимир Костовски1985 180 cm бек
Јовица Маринковски1988 195 cm центар
Тихомир Момироски1984 194 cm бек/крило
Мирослав Николовски1982 192 cm крило
Синиша Николовски1990 190 cm крило
Филип Павловски19890 cm
Марко Спасеноски0 cm
Александар Стефановски1981 193 cm бек/крило
Мирослав Стефановски1989 189 cm бек
Петар Филипоски1983 188 cm бек/крило
Енис Хоџа1990 188 cm бек

п.с Мирослав и Синиша Николоски ми са први братучеди и после ќе се чуда људине од кј знаем да играм :vozbud: Синаша не игра више заради повреда а и не ми се веруе дека пак ќе се врати некоаш у кошарката :jaj: , а пак Мирослав е еден од најдобрите во тимот :zver: , и се надевам дека и ја таму еден ден ќе заиграм :pipi: а и ќе забраев и заменик тренерот ми е чичко па знаете тоа све фамилиарно кошаркари :pos:
Имаш веќе 18 години...Ајде побрзај...:zver::pos2:

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Имаш веќе 18 години...Ајде побрзај...:zver::pos2:
Знам :jaj: тренирам кошарка од 8год ама никоаш не играм у прв тим затоа што немам висина :nesum: тренирав у балтепе у тетово и имав многу изиграни натпревари ама никоаш у прв тим :uvo: играв едно 10-15 мин на натпревар не поради дека играм слабо туку дека тој што играше прв тим имаше врске со тренерот и не можеше да се фати место а поради тоа и пропадна тимот и сеа играа само некој многу мали дека :jaj: а у Тетекс ме викаше лично и тренерот да тренирам ама само да тренирам а ја не бе играм у балтепе :pos: у ш лига :pos: а сеа на почеток требаше да отиден да тренирам само да тренирам ама заради повреда и други ххх причине не отиднав и се надевам дека сеа од јаноари ќе идем :vozbud: абе и да не играм у тетекс сакам да продужим на факс на див и таму да се покажем што знаем и после можда ќе ме видите у некоја јака европска екипа како Макаби, Панатинајкос, Цска, Уникаха или Црвена Звезда :vozbud:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.497
Поени од реакции
4.070
[zEUs];1831012 напиша:
Знам :jaj: тренирам кошарка од 8год ама никоаш не играм у прв тим затоа што немам висина :nesum: тренирав у балтепе у тетово и имав многу изиграни натпревари ама никоаш у прв тим :uvo: играв едно 10-15 мин на натпревар не поради дека играм слабо туку дека тој што играше прв тим имаше врске со тренерот и не можеше да се фати место а поради тоа и пропадна тимот и сеа играа само некој многу мали дека :jaj: а у Тетекс ме викаше лично и тренерот да тренирам ама само да тренирам а ја не бе играм у балтепе :pos: у ш лига :pos: а сеа на почеток требаше да отиден да тренирам само да тренирам ама заради повреда и други ххх причине не отиднав и се надевам дека сеа од јаноари ќе идем :vozbud: абе и да не играм у тетекс сакам да продужим на факс на див и таму да се покажем што знаем и после можда ќе ме видите у некоја јака европска екипа како Макаби, Панатинајкос, Цска, Уникаха или Црвена Звезда :vozbud:
:zver:

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
[zEUs];1830832 напиша:
Ја го следим Тетекс веќе 5-6 години и на секој натпревар идем кој играа дома :wink:
Над 10 године ги следим малце са 5-6 баш памтим дека со таткоми идев да ги гледам натпреваите и со братучетми :vozbud: а на полувреме обавезно влагам у терен и шутирам малце ама нема публика многу и да играш многуу убоо да ја куцаш назачки нема кој да те види и да те земе у тим :pos: сеа у поселедно време има многу појќе публика ама пак влагам у терен и шутирам :pos: порано со братучетми заедно влагавмо у терен и шутиравмо ама тој кој почна да игра у тетекс не идеше у соблекуална на полувреме дека немаше шо да му кажа дека не играше многу многу иако татко му е земеник тренер :pos: а кој ќе влезеше братучетми у игра овацие од публиката (окулу 100 до 150 публика) =ално шо има проблеми со ногата и више не игра :jaj:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
1.194
Поени од реакции
13
[zEUs];1831012 напиша:

Не се разочарувај, само тренирај, резултатите сами ке се дојдат... иднината е пред тебе !!!

Член од
27 јуни 2008
Мислења
1.194
Поени од реакции
13
[zEUs];1831155 напиша:
Над 10 године ги следим малце са 5-6 баш памтим дека со таткоми идев да ги гледам натпреваите и со братучетми :vozbud: а на полувреме обавезно влагам у терен и шутирам малце ама нема публика многу и да играш многуу убоо да ја куцаш назачки нема кој да те види и да те земе у тим :pos: сеа у поселедно време има многу појќе публика ама пак влагам у терен и шутирам :pos: порано со братучетми заедно влагавмо у терен и шутиравмо ама тој кој почна да игра у тетекс не идеше у соблекуална на полувреме дека немаше шо да му кажа дека не играше многу многу иако татко му е земеник тренер :pos: а кој ќе влезеше братучетми у игра овацие од публиката (окулу 100 до 150 публика) =ално шо има проблеми со ногата и више не игра :jaj:
кога шутираш, погодоувас ли барем ??? ме интересира кажи ми колку просечно поблика има на еден натпревар кога игра ТЕТЕКС ??

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
кога шутираш, погодоувас ли барем ??? ме интересира кажи ми колку просечно поблика има на еден натпревар кога игра ТЕТЕКС ??
Па има многу малце :jaj: окулу 20-30 душе а за некој добри натпревари има и до 100 :vozbud:, мала е и салата и не бере многу највише едно 200 до 250 публика ама кој ќе се игра во новата сала ќе бере над 3000 :vozbud: се надевам дека ќе играат во новата сала а тоа ќе се случи ако влезат во првата лига и тогаш ќе има и војводи на натпреварите а не само на фудбал и одбојка да идат :wink:
Инаку погодуем :vozbud: имам добар шут а и невидени пасоој давам :pipi: ама најголем проблем ми е што немам висина само сум 1 и 70 (одвај :pos:) сантима :nesum:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
1.194
Поени од реакции
13
дај Боже да влезат во 1ва лига, тогаш ке се активираат се надевам војводи и на кошарка !!!

Kajgana Shop

На врв Bottom