Фан клуб: ЖРК Вардар

F

FARANG

Гостин
ВАРДАР ко вонземјанки... Си даваат голови од секаде како сакаат. Вака моќно ни Ѓорче не делувал

Почнав пенали да очекувам живи да им ги бранат

Acohipmk

Манипулативна кокошка.
Член од
3 ноември 2008
Мислења
1.459
Поени од реакции
2.016
Аууууу каква играаа. Колку разлика е ова, не можам да пресметам. :D
Пача ги направивме. За малку ќе влезеа голманките на Подравка во историјата без ниту една одбрана. :)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Боооо супа ги направивме :D

Ѕверишта, тимиште, наш е медалот!

F

FARANG

Гостин
Ларвик во гости ќе биде јако. Ако ги згазиме таму тогаш уште оваа година ќе биде европски шампионки ако не нареднава 100%

Член од
14 март 2010
Мислења
16.993
Поени од реакции
16.435
Ги спреми парите?:icon_lol:
Не очекував да ги размонтираат толку многу. Колку е опаднат квалитетот на женскиот ракомет :(
А за победата ако треба уште 100 ќе дадам, не е проблем.:D

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Не очекував да ги размонтираат толку многу. Колку е опаднат квалитетот на женскиот ракомет :(
Мх мх лесно пари ќе правам од тебе сезонава :D

B

BBlisto

Гостин
Не знам што ја форсираат толку оваа Штериова, Саздовски беше/е подобро решение...

Не:) Мислам, и Штериова нема врска, ама Саздовски да игра во ваква екипа нема шанси...Кај врска нема од играње, не се ни труди да направи нешто повеќе, да потрча по топка или нешто...

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.251
Поени од реакции
8.168
Подравка беа тим за почит во времето на Кометал. Сега се далеку од таа екипа. Ако не се лажам просечно имаат најмлад тим во ЛШ и реално беше вака да поминат во двомечот со Вардар.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Не:) Мислам, и Штериова нема врска, ама Саздовски да игра во ваква екипа нема шанси...Кај врска нема од играње, не се ни труди да направи нешто повеќе, да потрча по топка или нешто...
Шо знам, мене ми остави добар впечаток на ЕП лани, од тогаш не сум ја гледал. :D

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Фалеше само уште цепелините да влезат. :D

B

BBlisto

Гостин
Шо знам, мене ми остави добар впечаток на ЕП лани, од тогаш не сум ја гледал. :D

И јас тогаш се излажав;) Ама верувај ми после тоа ја гледав и во Вардар кога играше и сфатив дека врска нема типката...Штериова сепак е подобра од неа...

Член од
9 март 2013
Мислења
756
Поени од реакции
379
И јас тогаш се излажав;) Ама верувај ми после тоа ја гледав и во Вардар кога играше и сфатив дека врска нема типката...Штериова сепак е подобра од неа...
Олга Виноградова беше подобра и од Саздовски и од Штериова,ама сепак требаше да се задржи барем некоја од македонкиве ,и на крајот Штериова остана а Саздовски замина во втор тим на Вардар.

Член од
30 септември 2011
Мислења
2.714
Поени од реакции
2.599
Вардарки заслужува сега повеќе навивачи на трибините, па нека биде полна арена “Борис Трајковски“ со Бера Бера..:)

Kajgana Shop

На врв Bottom