- Член од
- 27 ноември 2007
- Мислења
- 31.071
- Поени од реакции
- 74.755
![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
Дај и мене нека е пријават што има врска, постар сум додуша, али имам висина ко за 1994 година
![Лолз :icon_lol: :icon_lol:](/styles/default/xenforo/emot/icon_lol.gif)
Јак е за наша лига он
Тежок центар ќе бидам...висина неам,ама ќе надокнадувам со тежинаЈак е за наша лига онНека симне 10 кила иначе не го викам во тим
![]()
@ziko bt има ли вистина во шпекулациите дека Печале му фрлил око на @RedBlack и решил да го доведе годинава во Пелистер како замена за Радисављевиќ?Викај го викај го, фаќаме и АБА лига со неговака со играчи како мене сме само просечна екипа,
а можно е и @RedBlack да ни го соберат битолчанки, во Битола де, ќе ни фалат играчи го видов по кошаркарски дрес од КК Пелистер, ама ваљда само шпекулација е
![]()
Страв му било да го ангажираат овој нашиов,ќе ги изгорел грофиците у Штип...ќе имало колективни самоубиства за него@ziko bt има ли вистина во шпекулациите дека Печале му фрлил око на @RedBlack и решил да го доведе годинава во Пелистер како замена за Радисављевиќ?
@RedBlack беше на проба во КК Гоце Делчев од Штип, но сепак се решиле да го ангажираат Стефан Крстевски пред негоКардинална грешка на Штипјани според мене...
Па ми спомнаја дека ќе идел некој баскетчија од Скопје,дечкото играл лажен бек шутер на универзијадата@ziko bt има ли вистина во шпекулациите дека Печале му фрлил око на @RedBlack и решил да го доведе годинава во Пелистер како замена за Радисављевиќ?
@RedBlack беше на проба во КК Гоце Делчев од Штип, но сепак се решиле да го ангажираат Стефан Крстевски пред негоКардинална грешка на Штипјани според мене...
Ова со амин на генијалецот?Па ми спомнаја дека ќе идел некој баскетчија од Скопје,дечкото играл лажен бек шутер на универзијадата
А пошто сме кнап со пари,се договориле во натура,поточно со вино да го плаќат и право да ангажира студентски забави,ко ке подразмислам можи Грофот бил мистериозниот скопјанец![]()
Da,da po partiska linija, vo Bt Titovi levi sili se vo koalicija so DpmneОва со амин на генијалецот?![]()
![]()