Фан клуб:Вардар!

Член од
28 ноември 2011
Мислења
148
Поени од реакции
161
Понеделник на седница на кфм бо 12.00 часот без минута каснење :icon_lol: ќе се разгледува предлог да се укине 3тата лига и да има само 2ра лига и нов ждреб....:pos:

Незапирливи 1903/87

Изгорен за Вардар
Член од
20 јули 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
10.235
Викај го викај го, фаќаме и АБА лига со него :icon_mrgr: вака со играчи како мене сме само просечна екипа, :pos: а можно е и @RedBlack да ни го соберат битолчанки, во Битола де, ќе ни фалат играчи го видов по кошаркарски дрес од КК Пелистер, ама ваљда само шпекулација е :ROFLMAO:

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.300
Поени од реакции
7.026
Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.071
Поени од реакции
74.755
Викај го викај го, фаќаме и АБА лига со него :icon_mrgr: вака со играчи како мене сме само просечна екипа, :pos: а можно е и @RedBlack да ни го соберат битолчанки, во Битола де, ќе ни фалат играчи го видов по кошаркарски дрес од КК Пелистер, ама ваљда само шпекулација е :ROFLMAO:
@ziko bt има ли вистина во шпекулациите дека Печале му фрлил око на @RedBlack и решил да го доведе годинава во Пелистер како замена за Радисављевиќ? :icon_mrgr:
@RedBlack беше на проба во КК Гоце Делчев од Штип, но сепак се решиле да го ангажираат Стефан Крстевски пред него :confused: Кардинална грешка на Штипјани според мене...

Near

Член од
26 март 2009
Мислења
4.300
Поени од реакции
7.026
@ziko bt има ли вистина во шпекулациите дека Печале му фрлил око на @RedBlack и решил да го доведе годинава во Пелистер како замена за Радисављевиќ? :icon_mrgr:
@RedBlack беше на проба во КК Гоце Делчев од Штип, но сепак се решиле да го ангажираат Стефан Крстевски пред него :confused: Кардинална грешка на Штипјани според мене...
Страв му било да го ангажираат овој нашиов,ќе ги изгорел грофиците у Штип...ќе имало колективни самоубиства за него :icon_lol:

Z

ziko bt

Гостин
Па ми спомнаја дека ќе идел некој баскетчија од Скопје,дечкото играл лажен бек шутер на универзијадата :icon_lol:
А пошто сме кнап со пари,се договориле во натура,поточно со вино да го плаќат и право да ангажира студентски забави,ко ке подразмислам можи Грофот бил мистериозниот скопјанец:ROFLMAO:

Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087
Абе мене ми требаат само @VardarVoSrceto си гази он, секоја асистенција ми ја претвара во кош и @Незапирливи 1903/87 он е изненадувањето за сите екипи ко Перо што беше лани за Атланта така он за нас ќе биде, ќе го чуваат под кош на крај ќе искочиј за тројка ќе фрли неколку бунари и после тоа распалува и погодува и од паркинг шутеви. :pos:

Near

Член од
26 март 2009
Мислења
4.300
Поени од реакции
7.026
Па ми спомнаја дека ќе идел некој баскетчија од Скопје,дечкото играл лажен бек шутер на универзијадата :icon_lol:
А пошто сме кнап со пари,се договориле во натура,поточно со вино да го плаќат и право да ангажира студентски забави,ко ке подразмислам можи Грофот бил мистериозниот скопјанец:ROFLMAO:
Ова со амин на генијалецот? :свиркам::свиркам: :icon_mrgr:

Член од
7 август 2011
Мислења
4.971
Поени од реакции
15.228
@Mr.X и тоа со скршена шутерска рака играв тогаш. Замисли сега со здрава рака колкав процент на реализација ќе имам. :cool:
Е тоа е љубов кон спортот за без пари играв со тешка повреда, а не овие мекушиве шо плачат на секој допир:coffee:

Kajgana Shop

На врв Bottom