I
IBIZA SOUND
Гостин
so dvajca napagjaci mislam deka mnogu po ke i ode na spanija,od kolku so eden kako so igrase deneska se do vleguvanjeto na tores
Голот падна по грешка на Силва, по грешното додавање во прва минута...Голот падна по грешка на Чаби Алонсо на средина, колку за информација на мадридистите.
Сите одиграа слабо.... единствено преодна отценка може да им се даде на Алонсо Навас и Рамос...
Пике и Пујол гадно се заебаа за голот, заедно со идиотот Бускетс. Ништо не видовме од креативноста на Чави, Алонсо имаше многу подобри додавања од него. Рамос и Иниеста премногу себично се испонашаа во неколку ситуации.
Виља... па играше бе тој? Не го видов... :jaj: Торес имаше шанси, ги заеба... Навас одигра солидно, од Педро не ни очекував подобро.
Мислам дека против Хондурас и Чиле мора да се иде или со Торес и Виља од прва, или со Фабрегас или Навас место БукстеЦ.
Vamos!
Па така и беше убаво си пишал човекот. Алонсо нешто само што направи. Чави на полувреме беше на 5 или 6 место во прецизност на пасови, Бускетц дрво невидено, на Пујол му ја изместија кичмата а на Пике му ја расцепија главата. Можеби Пике изигра нешто бидејќи имаше добра шанса но сепак он е дефанзивец а не шпиц играчhaha,postov mi izgleda poveke si probal da kritikuvas igraci od barcelona nego da pisuvas nesto drugo:uvo:
Johan Cruyff mu e dedo, taka da toa ne me cudi, me cudi kako vo Spanija ima zagarantirano mesto vo prviot sostav.Уште се чудам како Бускетс игра пред Туре у Барса. Ама баш ништо не нуди у тимов, али се плаши Дел Боске да иде поотворено и му се врати. Или со двајца у напад или ништо.
Дали ти ова озбилно го напиша? Се надевам дека се шегуваш ...Torres nikako. Mu treba vreme za celosno da se vrati od povredata, podobro voopsto da ne vleguva vo igra, otkolku da se maci po terenot.
Е токму за оваа зборев,сеа видов дека си пишал пред мене!!Ова е најдобарата формација на Шпанија
-------------Casillas
Ramos - Pique - Puyol - Capdevilla
------------Xavi--Xabi
-----Silva---Fabregas----Iniesta
---------------Villa/Tores
Незнам само дали Силва игра десно,ако не,Навас може таму да игра.)) Како и да е,сметам дека ова е најдобриот состав.
)