Фан Клуб: Шпанија

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
Мајка нивна:nerv::nerv::nerv: Да му е*ам се нивно и брат ми како шо и рече на мајка ми да не му купува појче милка чоколадо, се да ме изнае*ам

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.622
Поени од реакции
14.527
Со каталонци СП ќе освојуваш... :icon_lol:

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
И вака светско ќе се освојува...ајдееее:tapp: ај повеќе среќа наредна утакмица(си се тешам:)) ај да си ја вратам ја мини на аватар хахаха

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.770
Поени од реакции
6.567
Нека се гонат сите бее трупци невидени,на сони со нив растурам а во живо неможат да тепаат една Швајцариаа!!!Тој Торес нека си ги пакува куферите одма за Шпанија:tapp:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Честито пораз :) Али крив си е Дел Боске што не го става Фабрегас и игра со тој мртвакот Чави :)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.080
Поени од реакции
74.825
Пујол да...ама Силва ? Навас ?
Силва не, ама Навас не мрдна по таа страна. Не е финтата само да нафрлас во празно цело време. Еднас не помина по десната страна...
Одбраната ви беше лоша, иако цака како тим прикажаа солдна игра. Ајде пишав во темата за светското да не се повторувам пак.
Тоа е кога не зимате играчи од Депортиво во екипа :icon_mrgr

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Нека се гонат сите бее трупци невидени,на сони со нив растурам а во живо неможат да тепаат една Швајцариаа!!!Тој Торес нека си ги пакува куферите одма за Шпанија:tapp:
Епа не е исто Сони и во живо...појаки се тука Швајцарците...

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Koнечно интеесен натпревар на светсково

--- надополнето ---

Коа зборев за Пујол будала ме праевте

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.770
Поени од реакции
6.567
Торес нека си ги спакуфа куферите,дрво невидено!!На Чави,Ињеста,Бускетс им го нема Меси па да дадат гол јбг

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Торес нека си ги спакуфа куферите,дрво невидено!!На Чави,Ињеста,Бускетс им го нема Меси па да дадат гол јбг
Ок пиша дека те заебала спортска. Не ти иде, фокусирај се на бакуган.

Уште се чудам како Бускетс игра пред Туре у Барса. Ама баш ништо не нуди у тимов, али се плаши Дел Боске да иде поотворено и му се врати. Или со двајца у напад или ништо.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
А па на месси му ги нема овие тројцата во аргентина за да даде гол:pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom