Tapa brat tapa, neka si igraat oni pak levo desno imale posed 70% preku k*r ako imale, si tepa Svajcarija koa ovie botovite ne mozat gol da dadat.
Aj pozdrav.
Шпанија 1
Шпанија 1 со хендикеп
Шпанија 1 со 0-2 хендикеп
Шпанија 2+
Шпанија 3+
Шпанија 2+пп
Шпанија 1-1
Шпанија х-1
Виља да дае гол
Се осеќам мн. лошо у моментов )
Иначе , разочаран сум до макс од Шпанциве ...... Посед имаа , да ....ама 5 шанси асални немаа бе ...... Срамота со такви играчи ...И Дел Боске може гомна да јаде шо не го стаи Фабрегас ... или Навас порано ... Силва беше ДУПКА , Иниеста не знам шо му беше ...Чави онака ..... Виља од сите денови денес одлучи да ПОДАВА ....крвта да му ја ебам
Што знам не сум толку вознемирен од поразов.Има сега да ги ебеме Чиле и Хондурас.По мене натпреварот го изгуби Дел Боске тотално погрешна тактика со неспремен Иниеста и Бускетс во тимот.Требаше да го игра Навас од почеток или Педро/Мата.Ај белки ќе му дојде умот за една недела.Најдобар Чаби Алонсо дефинитивно.Само да не паднат под притисок на медиумите сега нека ги однесат во карантин и нека му ја мислат,само така ќе издвојуваме две сигурни победи.
Не викам дека не беа добри, ама да речиш дека Швајцарците тотални ги надиграа и беа подобри не е точно. Имаше добри шанси за гол само фалеше мааалку среќа (пречката на Чаби, шансата на Пиќе...), а и многу лев гол примија, да не речам на среќа.
Страшни се шпанциве. Со тие играчи бе, со тие играчишта да изгубиш од една просечна репрезентација како Швајцарија треба да си цар. Кој кур ја вртат топката лево десно, исто ко Арсенал да го гледам, завршница нема. Бускетс? Кој кур игра во овај тим на Шпанија. Како само е можно ѕвер како Фабрегас да седи на клупа, дури Бускетс игра балет? Чиле изигра страшна партија денес. Ако го покажи истото против Шпанија, тешко дека групите ќе ги поминат. Па и нека не ги поминат!
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.