- Член од
- 29 март 2011
- Мислења
- 2
- Поени од реакции
- 0
Ama im trgna na inter a? )))) Neka prodolzat vaka
1:44
Ееееее што фан ќе беше ти? Ц ц ц...И мојата поддршка е вечер за Шалке, во полуфинале за жал ке мора да навивам и за Шалке и за Манчестер кој победи победи ќе се радувам
Јас мислам дека не е тој со дрес на Вардар ... Бтв ај дај линк од химната на Вардар да ги споредам да видам дали се исти песните ...1:44
Дечкото е со Вардар дрес.
Ова иначе е преработка на химната на Комити.
Браво за УГЕ !
Абе сеа не ми кажувај ко да незнам ја. Дечкото е у дресовите Комити што ги пуштија у продажба сезонава.Јас мислам дека не е тој со дрес на Вардар ... Бтв ај дај линк од химната на Вардар да ги споредам да видам дали се исти песните ...
Aбе иста е само што е препеана на Германски и место Вардар викаат Шалке ... Така да знаеме што пејат хахахахаАбе сеа не ми кажувај ко да незнам ја. Дечкото е у дресовите Комити што ги пуштија у продажба сезонава.
Од 0-46 е првата строфа. Ритамот е ист, за текстот незнам пошо труп сум германски
Од многу работи. Пред се кога гостуваа тука пред 6 години. Дружба имаше голема неколку пати дојдоа кај нас, исто и ние. Лани да не беа они Вардар немаше да биде прва лига или не се знаеше дали ќе постојат и сеуште помагаат.Ако може некој од комитите да ми одговори на што се должи братството со УГЕ Шалке.
Обично збратимени се ултраси на тимови кои имаат или иста боја на дресови, или кој имаат некој заеднички непријател - ривал или некаква поврзаност на градовите или државите.
???
Колку го имам гледано Шалке толку и Манчестер. За Шалке сум можеби 6-7 години, а за Манчестер ехеее од 5 години фудбал коа почнав да гледам.Ееееее што фан ќе беше ти? Ц ц ц...