Фан Клуб: Шалке 04

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Арсенал + Баерн = Њу Шалке с`портерс :vozbud:

P

PoisonLady

Гостин
па нормално,свршуваат на фактот дека Шалке го направи она кое Баерн Минхен НЕЗНАЕШЕ како да го направи...и демек горди се оти Шалке го елиминираше Интер...а не им текнуе дека овој умрен Интер го елиминираше Баерн Минхен со оваа иста скапана игра..само разликата е во тоа што Шалке знаеше како да го одбрани резултатот а во исто време и да го нападне голот на Интер...што за Баерн тоа беше научна фантастика...знаеше да го нападне голот...ама незнаеше да го одбрани...тоа е тоа..
Не. Баерн само немаше среќа на двата натпревари и мислам дека сите го знаеме тоа.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Многу ми го направивте кеифот, има уште евро занимање за мене...А ако победите против Манчестер... кој јасно е огромен конкурент на Арсенал.. е тек тогаш колку повеќе ќе го засакам тимов не ми е ни мене јасно ^^
Ја мислам дека нема ни да ти биде :tv:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Не. Баерн само немаше среќа на двата натпревари и мислам дека сите го знаеме тоа.
Да, исто ко што екипи као фиорентина лани НЕМАА среќа да ги пројдат Баерн ради Х фактори ...

Get a GRIP ....Си изгубивте поштено и сами сте си криви исто ко шо ние сами сме си криви што губиме од екипа што е на 16то место у Бундес и што освен Раул и Нојер нема ниедно асално име у екипата ...

Али тоа е тоа .... Срање тренер + Срање играчи кои што си добија ветено покачување за тројната лани и сеа не им се игра .... БОЉЕ што испаднавме од шалке него да се резилевме со Јунајтед/Барса/Реал ако недај боже догуравме до финале ....

И не глумите дека сте горди или не знам што зашо Шалке го тепаше Интер .... ние од марс сме па не знаеме што е правата причина =) Ете Боби ко крадец на факс морал да иде итн итн ....

Ве елиминираше умрен тим со умрен тренер и умрена одбрана што има примено 50+ гола што во ерата на манч/мурињо беше научна фантастика ...

Ве боли кур , следната сезона ке навивате за Дортмунд пошо нема да се пласирате у Лига на шампиони како стојат работите ...

Ебати навивачите што навиваат за најголемиот ривал :tv:

Ах тој 22 мај што им направи ...па и овогодинешнава одмазда :tv:

Н

'Никола'

Гостин
Да, исто ко што екипи као фиорентина лани НЕМАА среќа да ги пројдат Баерн ради Х фактори ...

Get a GRIP ....Си изгубивте поштено и сами сте си криви исто ко шо ние сами сме си криви што губиме од екипа што е на 16то место у Бундес и што освен Раул и Нојер нема ниедно асално име у екипата ...

Али тоа е тоа .... Срање тренер + Срање играчи кои што си добија ветено покачување за тројната лани и сеа не им се игра .... БОЉЕ што испаднавме од шалке него да се резилевме со Јунајтед/Барса/Реал ако недај боже догуравме до финале ....

И не глумите дека сте горди или не знам што зашо Шалке го тепаше Интер .... ние од марс сме па не знаеме што е правата причина =) Ете Боби ко крадец на факс морал да иде итн итн ....

Ве елиминираше умрен тим со умрен тренер и умрена одбрана што има примено 50+ гола што во ерата на манч/мурињо беше научна фантастика ...

Ве боли кур , следната сезона ке навивате за Дортмунд пошо нема да се пласирате у Лига на шампиони како стојат работите ...

Ебати навивачите што навиваат за најголемиот ривал :tv:

Ах тој 22 мај што им направи ...па и овогодинешнава одмазда :tv:
Аман бе со таа Фиорентина. Милион (со бројка 1000000) пати повторувано е дека и тие имаа гол од офсајд на реваншот. Се друго околу тоа е муабет од што би било кад би било, а не правам такви муабети.
Од вас изгубивме како што изгубивме, отидовте понатаму, и вие изгубивте од домаќиниве на темата и тоа е.
И мене ме нервира тоа што 'моиве' се јачаат со Шалке, ама тоа е, нивно си е.
22 е минато свршено за мене, исто и 15. кис4е

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Аман бе со таа Фиорентина. Милион (со бројка 1000000) пати повторувано е дека и тие имаа гол од офсајд на реваншот. Се друго околу тоа е муабет од што би било кад би било, а не правам такви муабети.
Од вас изгубивме како што изгубивме, отидовте понатаму, и вие изгубивте од домаќиниве на темата и тоа е.
И мене ме нервира тоа што 'моиве' се јачаат со Шалке, ама тоа е, нивно си е.
22 е минато свршено за мене, исто и 15. кис4е
Сериозно , ја не би ги викал "мои" ако навиваат за најголемиот/еден од најголемите ривали во домашното првенство само ради горчина ...Ај ПојзнГрл ке ја сфатам девојче е па може не мисли исто ко мушки (без навреда пошо не ја знам типката можам само да претпоставам) али овие другиве ви се.... ЈАД и БЕДА ...исто ко шо навивачи на Милан ви го пушеа пред повратната а пред тоа се пљукавте (со причина пошо одстално биле ривали у ЛШ Милан и Баерн) ...

Тоа е ...

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
ја освен poison lady не глеам некој друг навивач на баерн што се радуваше на пролазот на Шалке понатака ич .!. не ме боли за Шалке али коа би бирал кој да иде понатака X тим од Германија или Y тим од Италија(или која било земја) нарамно дека би одбрал за ЏЏЏерманците

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
ја освен poison lady не глеам некој друг навивач на баерн што се радуваше на пролазот на Шалке понатака ич .!. не ме боли за Шалке али коа би бирал кој да иде понатака X тим од Германија или Y тим од Италија(или која било земја) нарамно дека би одбрал за ЏЏЏерманците

Ме мрзи да објаснуем пер ....Ок , еве се радувате шо Германија ја победила Италија ...али тука јавно се свршава на Шалке и се хејта Интер :)

Fine , неам нишо против тоа :) Затоа и дојдов до заклучок дека тој 22ри и оваа елиминација направила мн. за истото ...

пс:Не знам за вас ама мислам дека кога Милан или јуве би прошле некоја Германска/Шпанска/Македонска екипа би се ИЗЕЛ од мука (поготово за место у полуфинале/финале) и ни под РАЗНО не би им се лигавел и честитал на Фан клуб. !

поз.

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Ме мрзи да објаснуем пер ....Ок , еве се радувате шо Германија ја победила Италија ...али тука јавно се свршава на Шалке и се хејта Интер :)

Fine , неам нишо против тоа :) Затоа и дојдов до заклучок дека тој 22ри и оваа елиминација направила мн. за истото ...

пс:Не знам за вас ама мислам дека кога Милан или јуве би прошле некоја Германска/Шпанска/Македонска екипа би се ИЗЕЛ од мука (поготово за место у полуфинале/финале) и ни под РАЗНО не би им се лигавел и честитал на Фан клуб. !

поз.
добро можам да те разберам зашо ти е мука ако Јуве или Милан идат понатака бидејки се поуспешни италјански тимови од Интер и имате комплекси од нив до пред 5 години титула не глеавте а Баерн како Баерн нема никакви комплекси од други Германски тимови пошто е најуспешен Германски тим. Иако Шалке се ривали не ми е мука што идат даље посебно не што елиминирале италијански претставник зашо да ми е мука од Шалке секад си го јадат од баерн во 2001 титула у 96 минута у последно коло им земавме сеа летоска Ноер ке си го земеме.....

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Ич нејќам Германски екипи значи.. Се сомневам дека има навивачи на тимов во Македонија.. Но за една фудбалска легенда имам голем респект, која игра во тимов.. Раул ! :)

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Премногу се јаки Шалке за вакви тимови, башка и Раул го имаат и тоа е тоа.
Raul mit Schalke gehen am besten:eek:lee::eek:lee:

Член од
11 јуни 2007
Мислења
1.505
Поени од реакции
1.302
Еве го видеото со Раул со подобар квалитет

SenoraRamos

Tu voz - nuestro sentimiento!
Член од
20 март 2011
Мислења
191
Поени од реакции
108
El capitan! :vozbud: Секоја почит Раул! Честитки. Брзо ги освои срцата на навивачите на Шалке - ништо чудно.

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Честито победа,
Raul true legend

Kajgana Shop

На врв Bottom