Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Црвен картон на Абидал не сум сигурен.Едно е јасно како ден пенал по играта со рака имаше.Како прво поради игра со рака во шеснаесетникот а второ поради тоа шо ако поминеше токпата Анелка ќе беше сам пред Валдес.Дали сте оштетени?ДА.Но барем вистинските фанови нема да гледаат антифудбал во Рим.Голот на Иниеста е казна за живата досада што ја понудивте за 180 минути...:smir:

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Имав претчуство дека ќе се случи нешто...

eMilanist

Ursus domesticus
Член од
27 септември 2007
Мислења
2.401
Поени од реакции
1.830
Најлошото судење што некогаш сум го гледал. Челзи изигра перфектно....на мое изненадување морам да кажам....судијата најпросто кажано ве упропасти.

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
deneska bex za vas sakax da se povtore lanskoto finale...ama sudijata...da mu .......... ,zalno e za igracite na celzi i za nivnite fanovi ...2 cisti penale ne dosudi za vas..1 pat sutnaa 1 gol dadee ...ama tava e fudbalo...so sreka dogodina

John Doe

Not handsome enough to tempt me
Член од
29 мај 2007
Мислења
784
Поени од реакции
7
МОМЦИ :toe:
Се гордеам со играва на Челзи.....стварно
Можевме да дадеме уште голови - тоа ни е единствената грешка
За БАРСА имам да кажам само дека не видов ама баш ништо од нивниот "НАЈ ЈАК" тим на цел свет моментално.....
Судија - Педер ММЕ
Челзи 1 : 1 Судија

Овој е мој последен пост тука
Ако некој ми го има скратено животов тоа не е Челзи.. туку сите копилиња од судии што ги имаааааааааааааааат оштетено.

Поздрав на сите мило ми е што се бодревме последниве неколку год.

:salut:

Член од
16 април 2008
Мислења
2.524
Поени од реакции
2.376
Слепец судија..........Која нефер игра........Аер да не види судијата....Племето негово......

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
СЕГА АКО САКАТЕ БАНИРАЈТЕ МЕ АКО САКТЕ УБИЈТЕМЕ АМА ЈАС СЕГА ЌЕ ВИ НАБРОЈАМ МН РАБОТИ ЗА ОВОЈ НАТПРЕВА:.....:
1.Да му ебам на судијата све по списак све сто му е зенско во фамилијата!
2.Да даде господ све најлосо да му се деси на судијата ПОСЛЕ и на фамилијата негова.
3.Да даде господ ако има син зет дома да му донесе!
4.КОга ке умре коските да му згинјат и ако сакаат да го откопаат никогаш да не му ги најдат!
5.ДА даде господ кога ке фати свирче во рака да му се искине раката.......

ФАЛА НА ОДВОЕНОТО ВРЕМЕ!!!! никогаш во живот не сум бил толку нервозен, ако сакате верувајте ако не не морате ама јас плацачам од нервоза!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! НЕМАМ ЗБОРОВИ!!!!!!!!!!!!!!
Џабе е се, кога ние требаше да одиме во финале и реални шанси да победиме...

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
За вечерва, ќе оставам само еден краток пост, и така до сабајле пет страни ќе натрупате.

Заслуживме финале, постратешки изигравме, и од лошото судење, ние го извлековме дебелиот крај. Сепак, не се гледа на крај кој колку недосудени фаули и пенали имал, се гледа кој поминал. Здравје, то е.

Член од
8 февруари 2009
Мислења
911
Поени од реакции
173
Да сум на местото на судијата дома би си идел со едно количе слично на обама, шо си е сигурно сигурно си е

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
Вака одамна не ми било жал за некој фудбалски натпревар
Вториов натпревар барСЕЛОна немаа никаква игра еднаш шутнаа на гол и дадоа гол :uvo: + многу добро играат ракомет два чисти пенали требаше да свири копилето да му ебам жената и ќерката според мене најкрив е судијата а после него Гус челзи играше против 10 играчи и овој трењеров наместо да стави некој играч од средина тој става одбранбен :uvo:

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Најпрвин сакам да кажам дека не бев ниту за едните ниту за другите.
Судијата навистина ја еба цела утакмица...чист пенал не ви досуди (ситуација Пике) ама и незласужен црвен картон за Барса :toe:

Според мене тактика на Хидинк беше " Ке дајме гол од неизградена шанса и ке се повлечиме сите во голот " :nesvest:

Не сакам погрешно да ме сфатите дека бев за Барса али за тоа шо се повлековте го јадовте. :smir:
А останатите 5-6 шанси?

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Лошо, многу лошо.
Ни Гвардиола сам не знаеше што го снашло. Не знаеше каков потег да направи ... буквално изгубен и на крај, оп, во финале. Кога го видов сега ваков, жално.

Не знам што да кажам. Кој што заслужи не може да се каже. Никаква игра на барса ... судијата беше поизгубен и од гвардиола ... ама плати и хидинк казна за дефанзивната игра. Играч повеќе тој уште повеќе ја затвори играта.

Тоа е тоа дечки, фудбал. Крајниот резултат е најбитен. Колку било заслужено или не, и колку и да беше судијата лош, натпреварот заврши како што заврши.

Поздрав! Кога криво ми е, кога веќе не елиминиравте нас, сакав да го видам челзи како шампион... тоа е. :smir:

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Го видовте Дрогба на крајо?

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Челзи 1 : 1 Судија

Овој е мој последен пост тука
Ако некој ми го има скратено животов тоа не е Челзи.. туку сите копилиња од судии што ги имаааааааааааааааат оштетено.

Поздрав на сите мило ми е што се бодревме последниве неколку год.

:salut:
И што ќе постигнеш со тоа? Демек вака ќе докажеш дека си фан на Челзи? Не, спротивното!

ACM

Член од
26 јули 2008
Мислења
29
Поени од реакции
0
Ајде Челзи догодина повеќе :helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom