Фудбалот е за да се игра фер, без разлика дали со напад или со одбрана. Ако е за гол повеќе, зошто има голмани? Нека ги тргнат голманите и нека играат 10 на 10Абе еј дали ги гледавте бе вие 2те утакмици???
Јасно ми е дека Абрамович е очаен да ја освои титулата, ама на овој начин и со оваа игра тоа ке беше смрт за фудбалот.
Тактика, стојте 10 души пред шеснаесетник и само клизачи мавајте игравте.
Фудбалот момци се игра за гол повеќе кој ке даде, а не за игра со играч повеќе и да ја рогате топката секој пат кога ке ви дојде во нозе.
Дека не сакавте да дадете гол уште еден гол тоа е факт, имавте 10 шанси и сите онака млитаво се заебававте.
П.с Пеналот со Пике мислам дека не беше зашто сепак не влијаеше на играта, премногу јако ја шутна топката Дрогба сигурно лесно ке ја фатеше Валдез.
А за црвениот картон, самите ако сте реални ке видите кој беше оштетен.
На крај непишаното фудбалско правило се докажа...знаете кое.
Немојте да мислите дека не сум реален или слично или дека пристрасно го кажувам ова, ама јас по дефанзивен и анти фудбал не сум гледал во мојов живот.
Добра идеја не го глеам ни јаЗА ИНАТ НЕ ГО ГЛЕДАМ ФИНАЛЕТО КОЈ САКА НЕКА ПОБЕДИ ДВЕТЕ ЕКИПИ СЕ ПАЦЕРИ И ПЛАЧКОВЦИ МЕСИ Беше тотално изгубен
Помини некад на очно можда ке ти препишат пивски влаши да носиш на очи, незнам ти репризата да не ти ја пуштил некој па што мислиш дека Барса изигра боље од ЧелзиНа аква аматерска споредба не вреди да се реплицира!!!
Фудбалот се игра фер горе доле, црвен картон фер е, недосудениот пенал за Барса на првата утакмица фер е, Балак што не доби втор жолт на првата фер е????
Бидете реални и признајте дека играта ви беше за никаде, ужас невиден. Барселона барем се трудеше да направи нешто и да создаде нешто, а не да седи пред гол и да ја рога топката напред.
И на крај, фудбалот се игра за обичниот НАВИВАЧ за тие што ги полнат стадионите, а за жал со оваа игра денеска сигурен сум дека ниеден вистински навивач во светов не би бил горд.