Аман бе...Интер кога се паднаа..Лани Лион,Барса....Шо сакате друго..Вие лани имавте најмногу среќа..Порто па Фенербахче,ако не се лажам..И после Ливерпул си ставија автогол..Ама во финалето среќата беше на другата страна...Овие од Манчестер како сите во газот да се правени....ццццццц
Среќа, брееееее....
ЈЕА!Овие од Манчестер како сите во газот да се правени....ццццццц
Среќа, брееееее....
Значи преку Ливерпул и Барса до финале.....ОК...Кажано - Сторено
Точно, ама вие сепак за нијанса секогаш излегувате посреќни....Аман бе...Интер кога се паднаа..Лани Лион,Барса....Шо сакате друго..Вие лани имавте најмногу среќа..Порто па Фенербахче,ако не се лажам..И после Ливерпул си ставија автогол..Ама во финалето среќата беше на другата страна...
Да, затоа сеа вие играте со Евертон во полуфинале на ФА Купот а ние со Арсенал.ЈЕА!
Дај не ме дупчи, можеби во ЛШ имаме малку повеќе среќа од другите, но во сите други купови вие сте тие што имаат СРЕЌА!
Барнли, Кардиф, Шефилд..
Да ти ебам ЛШ в газот...Ова више е досадно ми се скурчи..Секоја година играме..све мислам дека почна да се мести и во ЛШ,и полека но сигурно се губи убавината на фудбалот.Ти ебам Платини и Уефа!Најтежок противник ни се падна..90 проценти сме веќе однапред отпаднати!
Ја не знам шо чоек ќе беше ти?Да ти ебам ЛШ в газот...Ова више е досадно ми се скурчи..Секоја година играме..све мислам дека почна да се мести и во ЛШ,и полека но сигурно се губи убавината на фудбалот.Ти ебам Платини и Уефа!Најтежок противник ни се падна..90 проценти сме веќе однапред отпаднати!
KAKVO GUBENJE OD LIVERPUL,IDEMO VO POLUFINALE,EVE SANSA DA IM VRATIME ZA DVATA PORAZA VO PREMIER LIGATA.CELZI NE E MANCESTER ILI R.ZADRID PA DA PRIMI CETIRI KOMADA.:salut:.CHELSEA FOREVERДа ти ебам ЛШ в газот...Ова више е досадно ми се скурчи..Секоја година играме..све мислам дека почна да се мести и во ЛШ,и полека но сигурно се губи убавината на фудбалот.Ти ебам Платини и Уефа!Најтежок противник ни се падна..90 проценти сме веќе однапред отпаднати!
Не се слаби,Лузерите се јаки..чор си или не глеаш како играат во ЛШ!Ја не знам шо чоек ќе беше ти?
Како прво сега е Гус трењер докажан тактичар и докажан мотиватор, РУсија,Австралија,Ј Кореја. Толку ли мислиш дека се слаби Челзи шо 90 посто сте отпаднати?
Kако играат де објасни ми? Оти знаеш ја припростичок, не ја разбирам.Не се слаби,Лузерите се јаки..чор си или не глеаш како играат во ЛШ!