Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Не ме потсетувај за тој гол..... Aе бе, ќе ги фати сега криза. Во недела....ќе загубат од Астон Вила....хахаха

НИШТО НЕ НИ МОЖАТ!!!! За жал тука завршува нивната авантура во ЛШ :toe:

Си го искористија џокерот тие во ПЛ :vozbud: А Среќата нека ја бараат догодина....

UNKNOWN_ARTIST

Blue is the colour!!!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
892
Поени од реакции
555
Дечки дај бидете повеќе оптимисти. Јас мислам дека тепаме и мн. сум сигурен во тоа. Сега нашите се во мн. добра форма. А во полу финале повеќе мислам дека ќе играме со Баерн М. отколку со Барса.
И утре чекам ПОБЕДА.....

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Не се гледа дали топката ја помина линијата,ама друго нема

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Остајте малку Ливерпул и ЛШ настрана... утре треба да си го тепаме фино Тотенхем и да чекаме кикс на Манчестер... Ливерпул и онака повеќе од нерешено нема да изиграат во недела со А.Вила

Член од
12 декември 2008
Мислења
1.553
Поени од реакции
101
Повторно Ливерпул ни се падна ај со среќа нека ни е.
Сега ќе се игра навистина жесток дуел.
Се надевам на победа на Челзи и оваа година по можност без пенали(може да заспијам пред телевизор).Бидејки овој дуел е најинтересен се надевам дека ќе го даваат на МТВ1.Ако поминеме понатака повторно уште еден тежок противник Барселона или Баерн Минхен исклучително добри противници.
СО СРЕЌА

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Утре А1 телевизија 16.00 часот Тотенхем-Челзи
Одиме кон победа!
НАПРЕД ЧЕЛЗИ!

F

fantomX

Гостин
Конечно на форумов, јебига, напорен период.

Ливерпул, Ливерпул, Ливерпул.....
Ми скисна ебаго од нив, секоја година по двапати играме веќе пет години, немам коментар за нив. Барем сме навикнати на нивното ѕверење на Енфилд на една песна која ја сметаат за химна, а е напраена 20 години пред да почнат да ја употребуваат, како дел од мјузикл. Имав три да кажам, желби: прво да е Порто, второ ако не е Порто барем нека не е и некој англиски тим, трето реваншо да го играме на Стемфорд. Само третово се оствари, ама шо да се прај.
Значи, за клубо е многу битно дали ќе оди до полуфинале, осминафинале...заради финансиите, ама мене како фан, со оглед на изминативе сезони, ми е битен само ТРИУМФ во ЛШ! Пораз во финале, или сега испаѓање, сеедно. Значи, ТРИУМФ! Се друго е неуспех.

За 2 и пол саати играме со Тотенхем, заебаното е шо играме на гости, ама мора победа, не смеј Ливерпул да избега, со оглед на то дека 90% ќе ја тепа Астон Вила. За два сати ги имаме и составите.

В

Вори

Гостин
Ај некој линкови за мечов нека даде,нема А1 кај мене.

F

fantomX

Гостин
Ој на zulu.mk, таму има А1 мислам.

tottenhamhotspur.com:
2.30pm: ANNOUNCEMENT - Due to unforeseen circumstances, kick-off has been delayed until 3.30pm.

Пола сат е одложен стартот.

В

Вори

Гостин
Нема ни на зулу..иначе сеа коа ке почне мечов?

F

fantomX

Гостин
Шо нема на зулу?
Утакмицата е (барем засега) презакажана за 16:00.

В

Вори

Гостин
И за 16 беше планирана бе...
На зулу.мк ме блокира нешто страната така да...

F

fantomX

Гостин
Нема ништо поконкретно...
Еве пак од сајто на Тотенхем:
2.30pm: ANNOUNCEMENT - Due to unforeseen circumstances, kick-off has been delayed until 3.30pm.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom