N
navivacka
Гостин
со утрешната победа благодарение на манчестер ке биде 4 бода разлика заедно со ливерпул
Ама Манчестер има и натпревар помалку значи пак ке бидат поените на +7.
со утрешната победа благодарение на манчестер ке биде 4 бода разлика заедно со ливерпул
Гледам си станал оптимист Ај и јас со тебе. Ќе тепаме утре!Победуваме утре верувајте,штом ја викам...
За утакмицава со Сити само..иначе за титула јок!кикГледам си станал оптимист Ај и јас со тебе. Ќе тепаме утре!
Ако киксни Манчестер 2-3 ќе има шанси за Челзи.За утакмицава со Сити само..иначе за титула јок!кик
Да де, на тоа и мислев. За титула јасно е (90%) дека нема да земеме.За утакмицава со Сити само..иначе за титула јок!кик
Заборави дека треба да играме со Арсенал, или ај да речеме дека ќе ги победиме. Амам мислиш дека нема да изиграме изедначено барем со некој?Ако киксни Манчестер 2-3 ќе има шанси за Челзи.
Теоретски има уште шанси,ама реално гледано...Да де, на тоа и мислев. За титула јасно е (90%) дека нема да земеме.
Заборави дека треба да играме со Арсенал, или ај да речеме дека ќе ги победиме. Амам мислиш дека нема да изиграме изедначено барем со некој?
Со Portsmouth ја играт заостанатата.Ако ја кикснат онаа заостаната со кој и да е., ке биде гужва. Ама тешко. ЛШ си е поубаво
А да го ставам и Верон кај Манчестер? Саха? Џемба-Џемба? Клеберсон? Смит? Не треси глупости, се зборува за моменталните состави, не е моја идеата, само ја збогатувам идејата на Daily Mаil, вака е поинтересно и впрочем реално прикажана вистинската состојба.да да се ми е јасно само погледни ги на јунајтед трансферите кога се извршени од која до која година а кога на челзи!!!+стави го шевченко и ке ги надминете 2 екини од манчестер заедно!
Ааа, штом ти викаш, ќе е нерешеноПобедуваме утре верувајте,штом ја викам...
да на А1Момци да прашам ќе ја има на тв Челзи?
може сте напишале поназад али не видов...поззз