Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Баерн со оваа машина за голови заслужи да оди до 1/2 финале, ама да не им падни до тогаш некој англиски клуб :vozbud:

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.762
Поени од реакции
9.545
Честито пласман, да се знае колку е квалитетно англиското првенство!:)

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Честито Момци!!

Ајде Италијанското првенство за вас оваа година.... па догодина со уште некое засилување кај вас, и се гледаме во финале на ЛШ:smir:

Ibracadabra

Волшебник
Член од
21 септември 2008
Мислења
1.299
Поени од реакции
65
Што се однесува за утакмицава Челзи добар, солиден, стабилен, со една мала замерка на Хидинк кој после израмнувањето на 1-1, односно во второто полувреме кај 60 мин требаше да извади еден од напаѓачите и да ја умртви играта.. не му беа потребни двајцата, ќе ја имаше средината и јувентус ќе беше немоќен, а не вака да се мачите до 80 минута..
А за оној торконо од Јувентус, прво почнува со тројца напаѓачи, па потоа на 1-1 става играч од средината на местото на напаѓач! Потег на годината според мене во Лигата на Шампионите..

Сепак среќно, за вас не се ни сомневав дека ќе поминете!

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
Видечемо за тоа мали!
Што се однесува за утакмицава Челзи добар, солиден, стабилен, со една мала замерка на Хидинк кој после израмнувањето на 1-1, односно во второто полувреме кај 60 мин требаше да извади еден од напаѓачите и да ја умртви играта.. не му беа потребни двајцата, ќе ја имаше средината и јувентус ќе беше немоќен, а не вака да се мачите до 80 минута..
А за оној торконо од Јувентус, прво почнува со тројца напаѓачи, па потоа на 1-1 става играч од средината на местото на напаѓач! Потег на годината според мене во Лигата на Шампионите..

Па тој играч , тоа маленкото ги разигра. Цели беа заспани:smir:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.281
Поени од реакции
5.936

Честито победа...

Џовинко е НАПАЃАЧ....

F

fantomX

Гостин
1. Благодарност до сите за честитките, и среќно за сите екипи шо утре настапуваат.

2. Маљенко бар држеше критериум цел натпревар, нешто шо најмногу го почитувам кај еден судија. Според мене, за дискутабилни се играњето со рака на играч на Јуве по кој Дрогба даде гол, како и фауло за Јуве пред Белети по не знам кој пат да се докажи дека или ќе не извај од или ќе не пикни во тешки гомна, како и еден офсајд на Дрогба кој всушност и не беше, ама тој оди на сметка на според мене многу лошиот линиски судија, кој гледано на екрано беше на долната страна.

3. Тактиава на Хидинк и не ми делуваше баш најсјајна, особено со Есиен, Балак и Оби како стартери сите заедно, и се уште мислам дека можеше и поинаку, ама таквата поставеност вроди со плод, шо е и најважно.

4. Следново шо имам да го кажам е поприкладно за фан клуб Јуве, па ќе продолжам таму...:)

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Се прибрав, измодерирав и да напишам сеа пост на раат. :)

Честито победа и 1/4 финале момци, се враќаме во старата форма под камшик на Хидинк, и тоа рапидно... Есиен не знам со шо го хранеле денојве, ама типот изигра перфектни 65 минути, колку шо му дозволи кондицијата, прва утакмица изиграна по повредата и напрај парче. Постигна гол и доминантен во средината, ѕверотиња тешка. Интересен натпревар се на се, со теренска рамнотежа и во шанси и во посед релативно, и поупорниот победи. Белети пак ќе речам, е човек универзалец, кај и да игра од таму се прима гол, или по негова вина. Се искупи некако на крајот со милиметарски точната асистенција, простено му е од мене, за Хидинк не знам. Се’ на се’, извонреден двомеч со Јувентус, и јас им честитам и им благодарам на сите негови фанови, за коректноста на форумов.

Следно најарно да се падниме со Виљареал или Лион (ако ја поминит Барса, а пошо е мала веројатноста, најарно Виљареал).

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.779
Поени од реакции
44.008
Ајде и јас да ви честитам..Но и да признам малце ми е мака што отидовте у 1/4 финале..Како и да е со среќа во понатамошните натпревари

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Честито дечки, со среќа понатаму :smir:

F

fantomX

Гостин
Се прибрав, измодерирав и да напишам сеа пост на раат. :)

Честито победа и 1/4 финале момци, се враќаме во старата форма под камшик на Хидинк, и тоа рапидно...

Есиен не знам со шо го хранеле денојве, ама типот изигра перфектни 65 минути, колку шо му дозволи кондицијата, прва утакмица изиграна по повредата и напрај парче. Постигна гол и доминантен во средината, ѕверотиња тешка.
Интересен натпревар се на се, со теренска рамнотежа и во шанси и во посед релативно, и поупорниот победи. Белети пак ќе речам, е човек универзалец, кај и да игра од таму се прима гол, или по негова вина. Се искупи некако на крајот со милиметарски точната асистенција, простено му е од мене, за Хидинк не знам. Се’ на се’, извонреден двомеч со Јувентус, и јас им честитам и им благодарам на сите негови фанови, за коректноста на форумов.

Следно најарно да се падниме со Виљареал или Лион (ако ја поминит Барса, а пошо е мала веројатноста, најарно Виљареал).
Ебаго мајката, чим се запишувал и ништо не му промакнувало, како и то шо се праел мангуп за да плати помалку даноци, се гледа дека е вистинско ЧУДОВИШТЕ, потребно за клупата на Челзи.

Есиен не играше 90 минути, влезе нашиот феномен место него, каков никој клуб нема, Жулијано Белети!

За крај, верувај оти Порто е вистинското ако помини утре. :tv:

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Честитки за победата,
изигравме интересен натпревар и едните и другите и веројатно она шо го одлучи мечот е одличната тактика на челзи.

Со среќа натаму, стегам палци и фала шо немате ниски изливи на емоции како навивачите на другите клубови.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
честито:smir: уште не сме спремни за да играме четврт и премногу повреди

аа ти ли беше тој што многу се разбираше во фудбал?:kesa: Џовинко е напаѓач,не за џабе го сметаат наследникот на Дел Пиеро

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Искрени честитки и од мене. Ги надигравте во секој поглед. Ајде со среќа па во финале со нас :helou:

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Ај нека ни е честито. Победивме, малку потешко, но сепак победивме. Следен противник би ми се допаднало да биде Виљареал, иако не се за потценување, пред 2-3 сезони стигнаа до полуфинале. Порто или Атлетико Мадрид, сеедно, мислам дека би биле идеални за прогрес во полу - финале. Се надевам дека ќе го избегнеме Баерн Минхен, оти ова денес навистина ме уплаши :) И да, се надевам дека ќе избегнеме некоја од англиските екипи, но како што сме си баксузни веројатно некоја од нив ќе е:toe:
И за крај, Есјен = ЅВЕР, е а и Белети, само што има малку проблем со координација ли, концентрација ли, не е ни битно. Добра ноќ!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom