Честито Момци!!
Па тој играч , тоа маленкото ги разигра. Цели беа заспани:smir:Видечемо за тоа мали!
Што се однесува за утакмицава Челзи добар, солиден, стабилен, со една мала замерка на Хидинк кој после израмнувањето на 1-1, односно во второто полувреме кај 60 мин требаше да извади еден од напаѓачите и да ја умртви играта.. не му беа потребни двајцата, ќе ја имаше средината и јувентус ќе беше немоќен, а не вака да се мачите до 80 минута..
А за оној торконо од Јувентус, прво почнува со тројца напаѓачи, па потоа на 1-1 става играч од средината на местото на напаѓач! Потег на годината според мене во Лигата на Шампионите..
Сепак среќно, за вас не се ни сомневав дека ќе поминете!
Честито победа...А за оној торконо од Јувентус, прво почнува со тројца напаѓачи, па потоа на 1-1 става играч од средината на местото на напаѓач! Потег на годината според мене во Лигата на Шампионите..
Ебаго мајката, чим се запишувал и ништо не му промакнувало, како и то шо се праел мангуп за да плати помалку даноци, се гледа дека е вистинско ЧУДОВИШТЕ, потребно за клупата на Челзи.Се прибрав, измодерирав и да напишам сеа пост на раат.
Честито победа и 1/4 финале момци, се враќаме во старата форма под камшик на Хидинк, и тоа рапидно...
Есиен не знам со шо го хранеле денојве, ама типот изигра перфектни 65 минути, колку шо му дозволи кондицијата, прва утакмица изиграна по повредата и напрај парче. Постигна гол и доминантен во средината, ѕверотиња тешка. Интересен натпревар се на се, со теренска рамнотежа и во шанси и во посед релативно, и поупорниот победи. Белети пак ќе речам, е човек универзалец, кај и да игра од таму се прима гол, или по негова вина. Се искупи некако на крајот со милиметарски точната асистенција, простено му е од мене, за Хидинк не знам. Се’ на се’, извонреден двомеч со Јувентус, и јас им честитам и им благодарам на сите негови фанови, за коректноста на форумов.
Следно најарно да се падниме со Виљареал или Лион (ако ја поминит Барса, а пошо е мала веројатноста, најарно Виљареал).
аа ти ли беше тој што многу се разбираше во фудбал?:kesa: Џовинко е напаѓач,не за џабе го сметаат наследникот на Дел ПиероШто се однесува за утакмицава Челзи добар, солиден, стабилен, со една мала замерка на Хидинк кој после израмнувањето на 1-1, односно во второто полувреме кај 60 мин требаше да извади еден од напаѓачите и да ја умртви играта.. не му беа потребни двајцата, ќе ја имаше средината и јувентус ќе беше немоќен, а не вака да се мачите до 80 минута..
А за оној торконо од Јувентус, прво почнува со тројца напаѓачи, па потоа на 1-1 става играч од средината на местото на напаѓач! Потег на годината според мене во Лигата на Шампионите..