Фан Клуб: Челзи

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.580
Поени од реакции
52.406
Подготовки за вечер со документарец за сезонава :X3:

 
Член од
21 мај 2008
Мислења
10.892
Поени од реакции
11.509
Jbg, kriminalno odigrano u odbrana. Sredinata nigde ja nemashe. Ne bea 100% vlezeni vo utakmicata, ne znam na shto se dolzhi toa.

I sramota za Moses. Mnogu me napna...kakov glup poteg. Nekad e zver, nekad ispagja papak.
 
Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Горчи малку. Двојна титула ќе беше шлаг на тортата. Што не значи дека сезоната е исклучително успешна.

Сакав да коментирам малку за натпреварот, за играта и играчите...батали. Само две работи. По петти пат сезонава, човеков што ни е на клупа заврши ѓаволска работа и извади максимум од солидниот, но ништо повеќе од тоа, овосезонски тим на Челзи.
Второ, имам едно непопуларно мислење за Хазард. Кој секако е одличен играч. Арно ама, понекогаш претеруваме (и јас спаѓам во таа група), со вбројувањето на Хазард во некакви топ 3/5 листи.

Да одмориме сега и да ни ,,спадне'' титулата во ПЛ раат, па веќе од август, се надевам, со нови играчи и сили кон нови походи, што би рекле сите тренери/фудбалери на светот, после прашање на рандом спортски новинар.
 
Последно уредено:
Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Покатастрофа не сме влегле во утакмица од оваа а и голот од Санчез беше криминал ;) #ConteOUT, се зезам :D
 

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Sami sme si krivi. Prvi 45 min u hotelot ushte bea izgleda. Jebiga, toa e toa, normalno deka shlag na tortata kje beshe kupov ali ne izdominiraa da bideme realni.

Za Fabregas i Willian. Ne znam sho da kazham. Aj kje kjutam.

minimum 4 TOP ali TOP zasiluvanja letovo i ideme kon ushte pogolemi uspesi.

Shampioni na Anglija posle katastrofalna sezona i 10to mesto i toa kako underdogs, nasporti milijardata evra potrosheni od City i ManU i strashen Tottenham. Spushtaj zavesata, shampioni sme na Anglija, mozhat komotno site angliski klubovi da go pushat kurot.
 

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
42.996
Поени од реакции
84.526
Ќе се отрујам.
Ај да видиме следната сезона што ќе биде и што трансфери ќе правиме. Ептен лоша утакмица и ептен лоши потпросечни 2-3 месеца имаме
 

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Ја издоминираа цела сезона во ПЛ и се испосраа на крај :oops:
Најкриминалната игра баш на натпреварот кој требаше да биде шлагот на тортата :facepalm:
Кога средината на чело со играчот на сезоната во ПЛ, ланскиот Хазард и одбраната не знае кај тера скоро цел натпревар - јасно ти е колку е саатот.

"Делумно" успешна сезона за мене - за вас незнам !!!!
 

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
1. Прво полуреме бато, на што личеше тоа само некој да објасни ???:tapp: Велбек им ебаваше матер и по пар сестара у 16ник.:facepalm:
2. Мозес идеш под мач бато. Ај што сакаше да изнуди пенал, уште да знаеше како ќе беше арно.:tapp:
Od kaj ja najde? mnogu e jaka :)
Негде на итернети, појма неам од која фан страна.

Нема што да им се замери. Цел беше да се вратиме у топ4, а земавме ПЛ. Ја сум задоволен од сезонава, со купови не се замараме некои други нека се замараат. Сега останува трансфери да се крчкаат што ќе го појачаат тимов, да напрајме еден " Upgrade".
 

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.021
Поени од реакции
2.059
Klucno bese toa sto ne dadovme gol po startot na vtoroto poluvreme koga zemavme zamav i imavme nekolku sansi.
Denes mislam deka site potfrlija, spored mene Kante izigra dosta slabo kako i Matic i vrz osnova na toa se dolzese odbranata da bide katastrofalna.
Negativnata strana na ovaa formacija koja sto ja preferira Konte e deka se ostava golem prostor pri brkanje negativa posebno protiv pojaki timovi, no i pomali koi sto sepak znaat da napravat kontra i go iskoristat slobodniot prostor koj sto go ostavaat Moses, Alonso...
Isto taka ne sum zadovolen od Hazard, mislam deka seuste ja nema taa samodoverba da gi prevzeme rabotite vo svoi race...Willian e dosta nekonstanten, a ocekuvame donekade slicna uloga od nego kako i Hazard.
Costa i Pedro sekogas maksimum.

Konte sepak treba da donese barem 2/3 top zasiluvanja dokolku sakame da bideme konkurenti na poveke frontovi slednata sezona.
Moi zelbi se: Sanchez, Nainggolan, Vidal, Aurier

Nekoi se tesko ostarlivi, posebno Sanchez no Vidal ili Nainggolan i Aurier bi gi donel na sila ako treba, dokolku bi bilo do mene se razbira
:cool:
 

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Заслужено си тепа Арсенал нема што. Едноставно како да не играа финале нашите. Мислам дека прво финале ни е ова вака како "незаинтересирани". Сепак како и да е треба да сме задоволни од сезоната. Со надеж да се фати место во топ4,на крај шампиони.
 

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.580
Поени од реакции
52.406
Значи најјако ми е кога после пораз се заборава цела сезона и одма се продава пола тим :D
Лошо беше вчера и ништо не тргна ко што требаше. Ран гол кој сеуште мислам дека требаше да биде поништен и после играа цело полувреме ко прв пат да стапнуваат на терен. Можеби и најлошото полувреме сезонава, после првото полувреме со Арсенал на Емирати. Во второ ајде притиснаа од почеток, и наместо да дадат гол, добиваат црвен. Успеаа ајде и со 10 играчи да дојдат до израмнување и наместо да се стабилизираат во наредните пет минути па да пробаат и за втор, одма примија.
И тоа е тоа, на крај заслужен пораз, Арсенал подобро изигра на натпреварот. Сепак, не треба да се заборави колку добра сезона имавме. Ќе си пишам деновиве ваљда подолго сизн ривју, па после веќе може да се фокусираме на трансфери и подготовки за наредната сезона.

Вечер ко што знам ќе бидат клубските награди за сезонава. Ќе иде во живо на Челзи ТВ, може да се гледа на официјалната само со регистрација. Па деновиве ваљда ќе пишам подолго сизн ривју, и после може да се фокусираме на трансфери и подготовки за наредна сезона.
 
Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Амаааан нека иде, поглуп шпиц од овој не постои, он зне до два потега ако треба да напраи повише од тоа толку тапа
 

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Абрамович нешто дуради. Сити го купува цел Монако!
 

Kajgana Shop

На врв Bottom