Фан Клуб: Челзи

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Одличен напад и средина, слаба одбрана, па маме му ебем три гола да примиш од прекин а пред тоа да ти се шета топка 5 минути во 16 нешто не е уреду ми изгледаа во одбрана на Звезда, средниот ред искина посебно Лампард и Рамче, Рамче мислам дека трча 200% од своите можности, е сега Хазард е звезда вечери, у повише наврати имам кажано дека после Меси и Роналдо за мене тој е најдобриот, како го удвојуваа само и пак нему се зема топка, е сега Мата, поштено дечково не изигра лошо, но и не изигра ништо подобро од Оскар, моментално мора да се помириме со тоа Оскар е во далеку подобра форма од Мата, така да заслужено игра пред Мата, за Торес нејќу ни да коментирам што гледа овј Абрамовиќ незнам, на 1 јануар најубаво нека га даде негде за џабе, Ба моментално е Суарез за њега :))

Член од
23 февруари 2011
Мислења
1.320
Поени од реакции
1.277
Наредна утакмица: Стоук - Челзи, Сабота 7ми Декември 16:00 по наше време. :)
Азар денес:
5 удари ( 4 во оквир, 2 гола )
1 асистенција
4 креирани акции
12 успешни дриблинзи
91% точност на додавање (49/54)
#MOTM
btw, што биде со Донев? Прв пат откако сум на форумов, тој да не е активен за време на утакмица. :confused:

Член од
27 септември 2010
Мислења
1.082
Поени од реакции
870
Незнам што очекувате од Мата,магија да прави,да дава по 3 асистенции во еден натпревар?Само што почна редовно да игра,и ако ништо друго многу потечна е играта со него. :)

• Ми се допаѓа
Reactions: D_T
Член од
26 ноември 2013
Мислења
153
Поени од реакции
181
Незнам што очекувате од Мата,магија да прави,да дава по 3 асистенции во еден натпревар?Само што почна редовно да игра,и ако ништо друго многу потечна е играта со него. :)
Од Мата очекувам да биде Мата. А овој што игра е делумно Мата, не е ни половина од Мата. Се мачи сезонава со игра.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Alal da im e.Od Sanderlend 3 gola primivme,ali vazno tepavme,samo napred.Hazard zver!

Sent from my Samsung Galaxy Note 3

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Абе те неам прашано, кој ти е ликов на аватар? Од негде ко да ми е познат...
Може да ти е познат ако си од Драчево, ма да Никола е опасна фаца може да се шири и по други населби, аматер фудбалер кај нас е.

Руки квотербек на Тампа Беј Баканирс е нема шанси да ти е познат :D

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.765
Поени од реакции
52.741
Еве сум бе :D
Не бев дома, пробував со некои лоши стримови да видам нешто, ама ништо не видов. Битно тепавме.
Хазард :cuc:

dR3

Член од
9 септември 2009
Мислења
918
Поени од реакции
542
Еве сум бе :D
Не бев дома, пробував со некои лоши стримови да видам нешто, ама ништо не видов. Битно тепавме.
Хазард :cuc:
Сега почнува реприза на СпортКлуб 3, можеш на раат да гледаш.

Kajgana Shop

На врв Bottom