Фан Клуб: Челзи

Член од
17 јуни 2022
Мислења
151
Поени од реакции
500
Енцо нема ни 30 посто тоа што го имаше Лампард во нозете.
Имаше две прилики за шут ниту голот не го погоди, да не зборам за долги топки или дијагонали.

Челзи кога освојуваше титули крилата знаеја да се ушуњаат позади штопер да најдат начин како да закачат со глава центаршут сега
Санчо, Мадуеке си стојат надвор од 16.
Можно е и заради глупава тактика со тоа што бековите се внатре а крилата се извлечени надвор од 16 но пак тука треба и осетот за гол да проработи кај играчот.

Секоја често моментално од целиот тим за Каиседо останато ништо. Санчез има одбрани ама џабе кога нема рутина во основни работи ќе промаши пас, ќе му испадне топка лошо ќе избоксува.
Де бе брат од сите играчи ти за Енцо се фати, за нашиот втор најдобар играч сезонава. Целиот тим сеуште е во криза и од сите играчи јас најмалку сум загрижен за Енцо, опушти се и ти малку и самиот кажа дека немаме крила а и генерално играчи во нападот со кои може да игра, гледај го во Аргентина кога има тим околу него со кој може да се игра а не со примадони и ванаби гангстери како во Челзи. Патем не за џабе има освоено награда за најдобар млад играч на последното светско.

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.095
Поени од реакции
2.039
Не игра ништо посебно тоа сакам да го кажам, кога не оди на тимот само Палмер може да измисли нешто и да ја реши утакмицата.
Денес Енцо имаше две шанси за отворен шут ни гол не го погоди сети се Лампард што правеше на тие шанси.
Тоа ми е поентата.
Крила не би се сложил дека Челзи нема Нето и Санчо се добри играчи ајде останатите и така и така.

Kajgana Shop

На врв Bottom