Фан Клуб: Челзи

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Стварно не ми е јасно зошто не прави замени порано.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Добро заврши колово, останавме второ место.

И пак ќе плукаме/те по играва ама некако носи резултати, сега за сега е добро.
--- надополнето: 4 декември 2013 во 22:29 ---
а бе иди бегај само што пишав ретардирани ни едни

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.047
Поени од реакции
11.675
НЕ МИ СЕ ВЕРУВА!!!! АЛОООО КОЈ КУР ВИ Е?! Каква е одбранава, трет гол од карамбол!!

Член од
23 февруари 2011
Мислења
1.320
Поени од реакции
1.277
Уффф, последните 10 минути ми трепереше срцето. Како прво нека ни е честито победата и 3 бода у џеб. Второ, мора да го пофалам Азар, 2 гола и 1 асистенција и неколку одлични дриблинзи, според мене Мен оф д меч. Трето, би ја критикувал многу одбраната. Кога дојде ред од Сандерленд да примаме 3 гола, што останува за појаките екипи!? Мора да се консолидира одбраната и да не примаме толку погодоци. Прво постигнаа гол, потоа ни израмнија, да не си даде авто-гол можеби ќе завршевме нерешено. И у вакви жустри заврашетоци, мора сите да се враќат и да помагат у одбраната. Микел мора да стартува на наредната утакмица, многу постабилни сме со него. Него ај, барем у напад подобро игравме од претходните утакмици.
KTBFFH <3

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Се утепав нокти гризење на крајов. Овие Сандерленд 3 гола немаат цела сезона, нас ко на шала ни ги дадоа.:tapp:

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.047
Поени од реакции
11.675
Ај што тепавме, тепавме. Али се надевам дека одбраната вечерва имаше само лоша вечер. Ко прв пат да бранат прекини...се осеќав ко на Фудбал Менаџер кога има багови со корнерите...за првиот гол можеше Тери малце пожустро да реагира, он многу млако отиде и му остави простор на Алтидор да се сврти и да го збибери.

Член од
27 септември 2010
Мислења
1.082
Поени од реакции
870
Го сменив Торес од аватар,од кога го стаив гол нема даено.

Одбраната слабо,ќе мора да се подобрат,од Сандрленд 3 гола да примаме не е добро.Хазард играчиште.
Е сега нападот ни е за нигде.Торес морам да го искритикувам,пошо таков шут не сум видел до сега. :sleep:

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Заслужена победа, сепак ја контролираа играта, ама да примат такви 3 гола е недопустиво, такво очајно расчистување на топка у шеснаесетник, страшно нешто. Добри беа, ама три примани гола ме загрижуват. Сандерленд со Појет ќе обезбедат опстанок, у тоа сум сигурен.

Член од
26 ноември 2013
Мислења
153
Поени од реакции
181
Се утепав нокти гризење на крајов. Овие Сандерленд 3 гола немаат цела сезона, нас ко на шала ни ги дадоа.:tapp:
Не знаеш што збориш, овој Сандерленд е тотално различен со оној на Ди Канио. А Поетот е менаџериште, не знам дали знаеш што направи со Брајтон, и какви резултати вадеше со потпросечна екипа за тоа натпреварување.
Како и да е, секоја чест каков респект покажа Поетот на крајот кога ги поздрави сите играчи на Челзи и ги испрати, сепак наш чоек е, му симнувам капа за мечов, настапи машки.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
На крај ептен е битно што тепавме, Сандерленд се заебана екипа на нивен терен против вакви екипи како нас.
До крај на Декември ако не изгубиме натпревар ќе биде топ.

Kajgana Shop

На врв Bottom