H
HoT IcE
Гостин
Истиот одговор го имам како fantomX. Се знае што се бара од менаџер во клуб како Челзи.Чекај, сакаш да ми кажеш дека го поддржваш то шо го прај Роман, конкретно, во случајот со менаџерите ?
--- надополнето: 23 јуни 2012 во 16:46 ---
Јас лично го преценив АВБ, поради резултатите со Порто и се што освои мислев дека е апла јак тренер со огромен потенцијал, и дека со Челзи ќе биде уште подобар, и ми беше симпатичен, но тогаш не бев свесен колку погрешни потези влечеше и како сам се заглави во ситуацијата во која беше. И кога Роман го избрка мислев дека е прерано, мислев дека требаше да му се пружи повеќе шанса за да склопи своја екипа, но потоа сфатив дека Роман бил потполно во право.What the fuck are you talking about HoT IcE ?
Да се бунам дури и да тагувам за некој што врска немаше и ги освои симпатиите на мнозина од тука на Фан клубов . Да се бунам за некој што неискусниот го ставеше пред искусниот. Фала богу што го снема и Роман има 10 000 000 000 000 бакнежи од мене за тоа.
Кога се појави шпекулацијата на почетокот од минатата сезона дека кормилото на Челзи го превзема Гус Хидинк или АВБ , за АВБ ама ич не ми се слушаше , и не многу ме засегаше тоа што направи со Порто . Ако самиот бил свесен во каква лига доаѓа ќе го стегнеше задникот не ќе се глупираше и изведуваше. Е баш во тие моменти си реков конечно добра вест , најдобра Хидинк повторно во Челзи. Јбг иако беше пола сезона со нас го засакав претерано како менаџер исто и Ди Матео . Ама јбг не се деси тоа што сакав повторно да го видам во Челзи тоа е тоа .