Фан Клуб: Челзи

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Ако де прв пат им е , следна година нема да го скршат кога ќе го освојат на Вембли :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Среќен 34ти (WOW 34...) роденден на човекот што во моментов ептен и фали на англиската репрезентација и човекот што како капитен ни ја донесе титулата во ЛШ.
Супер Френк !

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.726
Поени од реакции
52.663
Дрогба му се придружи на Анелка во Кина.

'Today I can confirm that I have signed with Chinese club Shanghai Shenhua FC. I will join up with the team next month,' Drogba announced.
'I have considered all offers I have received in the past few weeks, but feel that Shanghai Shenhua FC is the right move for me at this time. I am looking forward to a new challenge, to experiencing a new culture, and excited about the new developments in the Chinese Super League.'

http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~2817183,00.html

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Сеуште не ми се верува дека не е дел од нас но тоа е тоа :/. Како и да имај успеси легендо и се најдобро во понатамошната кариера , се надевам еден ден пак ќе биде дел од нас .

556491_450622241633983_310058250_n.jpg

Thank you , thank you for everything whay you done for us :)

Btw :

Среќен нека му е 34-тиот роденден на Френки ( True Legend ) .Уште многу години да го славе и да ја заврше кариерата во Челзи :)

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Среќен роденден на најголемата легенда според мене..уште многу години во Челзи и мн успеси ...

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
А да,со среќа нека му е на кралот ДД. :cuc:

H

HoT IcE

Гостин
Нека му е среќен роденденот на Лампард па да слави ПЛ титула во 34та година.:icon_lol:

Среќно нека му е и на Дрогба, го менува клубот, на бојата на дресот никако..:icon_mrgr:
Мило ми е што потпиша за кинезиве, сега ќе се напуни со пари ко брод, а официјалната кариера како врвен голгетер ја заврши во клубот кој највеќе го сака.

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Мислев дека на крај Дрогба ќе се врати во Марсеј.... клубот кој после Челзи му лежи најмногу на срце - но откако го прочитав ова
Според кинеските медиуми, Дидиер Дрогба секоја недела ќе заработува по 248.000 фунти. Но, на изненадување на сите, Дрогба секој месец половина од својата плата ќе ја донира во хуманитарни цели. Така да, месечно ќе заработува 992.000 евра, а 496.0000 евра ќе донира за хуманитарни цели !
го направил вистинскиот избор... Браво Диди :cuc:

ХБД за Френки..... ја пукна и 34-ката но има уште фудбал во неговите нозе !!!
556593_268759733231613_1020671402_n.jpg

8_88

888
Член од
7 мај 2009
Мислења
1.078
Поени од реакции
1.610
Di Matteo wants Desailly, who played with the Italian at Stamford Bridge between 1998 and 2002, to be the fourth member of his coaching staff.

H

HoT IcE

Гостин
Влече опасни потези Ди Матео, формира опасен стручен штаб од легенди на Челзи, и тоа е позитивно за тимот, ќе бидат апла мотиватори и примери.
Туку да напоменам дека Роби го сака Чорлука за ротација со Бане на десен бек, и тој му бил прв пик пред Ван Дер Вил и Дебуши. Истотака тој бил главен иницијатор на трансферот на Марин, и сега го барал Мозес за ротација десно, ова се информации од Твитер, па така колку се веродостојни неможам да тврдам, но мислам дека е вистина.

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Влече опасни потези Ди Матео, формира опасен стручен штаб од легенди на Челзи, и тоа е позитивно за тимот, ќе бидат апла мотиватори и примери.
Туку да напоменам дека Роби го сака Чорлука за ротација со Бане на десен бек, и тој му бил прв пик пред Ван Дер Вил и Дебуши. Истотака тој бил главен иницијатор на трансферот на Марин, и сега го барал Мозес за ротација десно, ова се информации од Твитер, па така колку се веродостојни неможам да тврдам, но мислам дека е вистина.
Абе една легенда шта да ти причам, ако знаеш што значи зборот легенда, друго иако е легенда да речеме досега незнам даимал некој тренерски ангажман така да што фајде од него, тука треба стручни луѓе, а не легенди кои немаат 2 тренинга изработено, додека за Ван Дер Вил и подобро да не го земаат што го гледав на Европско катастрофа жива е не дека не беше цела негова репрезентација но тој многу слабо, чорлука боже ме сочувај тој во Тотенхем неможе да фати место а не пак да ротира со Бане, овој третиот не го ниту знам, а прво и Роби и Роман треба да се концентрираат на доведување на добар плеј од калибарот на Модриќ а отом потом други ствари!

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782

Најдобриот со најдобрите :love: ( Јаки тандеми имавме - само што најдобро функционираше Дрогба - Анелка :) )

Kajgana Shop

На врв Bottom