H
HoT IcE
Гостин
Дали јас да ти верувам тебе дека Десаили не е легенда, или пак на сајтот на Челзи кој го има наведено во ЛЕГЕНДИ на Челзи. Плус можам да ти кажам дека и ти како мене не си гледал две утакмици од него кај игра. Така да, не знам што се палиш толку за Марсел, како и да е, доволно е што е прогласен за легенда, и тоа многу значи, од психолошки аспект за екипата и стручниот штаб, дали ти тебе тоа одговара и допаѓа ич не ми е гајле.Абе една легенда шта да ти причам, ако знаеш што значи зборот легенда, друго иако е легенда да речеме досега незнам даимал некој тренерски ангажман така да што фајде од него, тука треба стручни луѓе, а не легенди кои немаат 2 тренинга изработено, додека за Ван Дер Вил и подобро да не го земаат што го гледав на Европско катастрофа жива е не дека не беше цела негова репрезентација но тој многу слабо, чорлука боже ме сочувај тој во Тотенхем неможе да фати место а не пак да ротира со Бане, овој третиот не го ниту знам, а прво и Роби и Роман треба да се концентрираат на доведување на добар плеј од калибарот на Модриќ а отом потом други ствари!
И за Чорлука исто ќе кажам дека немаш појма што збориш, против Шпанија одигра перфектно, одличен играч е за ротација, тоа што не играше во Тотенхем беше поради форсирањето на Кајл Вокер од кој се очекуваат 40 милиони да извлечат за 2-3 сезони.