Фан Клуб: Челзи

H

HoT IcE

Гостин
Чекај, сакаш да ми кажеш дека го поддржваш то шо го прај Роман, конкретно, во случајот со менаџерите ?
Истиот одговор го имам како fantomX. Се знае што се бара од менаџер во клуб како Челзи.
--- надополнето: 23 јуни 2012 во 16:46 ---
What the fuck are you talking about HoT IcE ? :eek:

Да се бунам дури и да тагувам за некој што врска немаше и ги освои симпатиите на мнозина од тука на Фан клубов . Да се бунам за некој што неискусниот го ставеше пред искусниот. Фала богу што го снема и Роман има 10 000 000 000 000 бакнежи од мене за тоа.

Кога се појави шпекулацијата на почетокот од минатата сезона дека кормилото на Челзи го превзема Гус Хидинк или АВБ , за АВБ ама ич не ми се слушаше , и не многу ме засегаше тоа што направи со Порто . Ако самиот бил свесен во каква лига доаѓа ќе го стегнеше задникот не ќе се глупираше и изведуваше. Е баш во тие моменти си реков конечно добра вест , најдобра Хидинк повторно во Челзи. Јбг иако беше пола сезона со нас го засакав претерано како менаџер исто и Ди Матео . Ама јбг не се деси тоа што сакав повторно да го видам во Челзи тоа е тоа .
Јас лично го преценив АВБ, поради резултатите со Порто и се што освои мислев дека е апла јак тренер со огромен потенцијал, и дека со Челзи ќе биде уште подобар, и ми беше симпатичен, но тогаш не бев свесен колку погрешни потези влечеше и како сам се заглави во ситуацијата во која беше. И кога Роман го избрка мислев дека е прерано, мислев дека требаше да му се пружи повеќе шанса за да склопи своја екипа, но потоа сфатив дека Роман бил потполно во право.

Член од
3 декември 2011
Мислења
112
Поени од реакции
145
Е баш ми го направи ќејфот Дрогба . Баш така како што сакав :) на Челзи е ! За Челзи играше и заврши со Европа . Можеби сега некој ќе си рече па тоа е фудбал така е ... Ама незамисливо ми е да го гледам во друг Европски Клуб . Кинеската лига и општо КИНЕСКИОТ Фудбал не ни го сметам за фудбал .
Со среќа нека му е .. Нешто ми вели дека ова не беше разделба со Челзи за Дрогба . Ќе се врати не знам за колку време ама знам дека ќе се врати .

Што се оснесува на Хулк е аман бе ! :eek: Досега побрзо Чак Норис ќе потпишеше :mad: доста ја тупат работава .

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Мора да се купат уште 2-3ца играчи овој преоден рок и да не се продаде ниеден од младите играчи.
Во оваа сезона ќе имаме премногу натпревари и затоа ни е потребно што е можно повеќе играчи за ротирање.
ФА Куп,ЕПЛ,Карлинг Куп,ЛШ,Клупско СП,Комјунити Шилд,УЕФА Супер Куп.

8 натпреварувања ќе играме следната сезона. Со оглед на тоа што Клупското СП е среде сезона тоа значи дека ќе има 2-3 одложени натпревари во ЕПЛ. Што значи дека во 2013 ќе играме натпревар на секои 2 дена..

ЕДИТ: Не ми е јасно како сега сите ја критикуваат Шпанија дека играла лош фудбал на Европсково а кога играа Барса со иста тактика против Челзи сите не обвинуваа за анти-фудбал.
Ваљда првенствово ќе им го смени мислењето за играта на Челзи..

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Мора да се купат уште 2-3ца играчи овој преоден рок и да не се продаде ниеден од младите играчи.
Во оваа сезона ќе имаме премногу натпревари и затоа ни е потребно што е можно повеќе играчи за ротирање.
ФА Куп,ЕПЛ,Карлинг Куп,ЛШ,Клупско СП,Комјунити Шилд,УЕФА Супер Куп.

8 натпреварувања ќе играме следната сезона. Со оглед на тоа што Клупското СП е среде сезона тоа значи дека ќе има 2-3 одложени натпревари во ЕПЛ. Што значи дека во 2013 ќе играме натпревар на секои 2 дена..

ЕДИТ: Не ми е јасно како сега сите ја критикуваат Шпанија дека играла лош фудбал на Европсково а кога играа Барса со иста тактика против Челзи сите не обвинуваа за анти-фудбал.
Ваљда првенствово ќе им го смени мислењето за играта на Челзи..
Овие болдираните ти се по 1 натпревар а Клупското 2 натпревари.
У Карлинг ќе испаднеме 2-3 коло ко и обично, додека ФА и ПЛ ќе си ги освоиме.

Поздрав

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Баш сакав Хулк да го земеме ѕвер играч...али ај ке видиме што ќе биде...

H

HoT IcE

Гостин
Малуда понуден на Флуминезе.
Време е Малуда да го напушти Челзи, даде максимум за овој клуб, беше ептен јако крило, но веќе не го бива, и тоа е факт. Плус добар потег е што клубот сака да го продаде, а не да го задржи како што пишуваа медиумите.

Мозес на чекор од потпишување со Челзи.
За овој не знам што да коментирам, го немам гледано, а според статистиката што ја има, ми дава впечаток на големо дрво, како и да е, јас сум против овој трансфер, но кој знае што се случува вистина. Затоа што ова може да биде мамка за Порто да попуштат за Хулк, или пак Челзи навистина се откажа од Хулк поради превисоката цена.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Овие болдираните ти се по 1 натпревар а Клупското 2 натпревари.
У Карлинг ќе испаднеме 2-3 коло ко и обично, додека ФА и ПЛ ќе си ги освоиме.

Поздрав
Знам колку натпревари се ама заради Клупското СП 2 натпревари од ЕПЛ ќе бидат преместени а знаејќи го густиот распоред во ЕПЛ ќе ни дојде 1 натпрервар на секои 2 дена а тоа ќе биде премногу заморно.
Значи 1 натпревар преместен заради УЕФА Супер куп,2 заради Клупско СП, и 1 од ЛШ ќе биде преместен ако не се лажам.

H

HoT IcE

Гостин
Mirror: Abramovich and technical director Michael Emenalo also want to see a raft of Chelsea’s young players given a path to the first-team squad.

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Според Челзи МК

Порто го купи Jackson Martinez!Тоа значи дека Хулк највероватно ќе премине во Челси.

Kajgana Shop

На врв Bottom