Фан Клуб: Челзи

M

Mario Gómez

Гостин
благодарам на честитките :)
иначе заедно го кренаа со лампард, а и тери не му ја побара капитенската лента после натпреварот.
Не гледав, ама читав пред натпреварот дека Тери ќе го кренел. Како и да е се надевам дека Лампард ќе е капитен понатаму. Исто се надевам дека големи личности како Лам и Швајни ќе го кренат трофејот барем еднаш у кариерата. Исто да кажам дека ми е криво за Балак што не беше дел од годинешнава екипа, и тој заслужи да освои ЛШ, поради партиите што ги даваше у 2008 и 2009. Како и да е, no hard feelings between the fans барем, добро што не изгубивме вака од италијанска екипа, мадрид, или scumbag united пошо тешко ќе се прежиеаше тоа.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
Не гледав, ама читав пред натпреварот дека Тери ќе го кренел. Како и да е се надевам дека Лампард ќе е капитен понатаму. Исто се надевам дека големи личности како Лам и Швајни ќе го кренат трофејот барем еднаш у кариерата. Исто да кажам дека ми е криво за Балак што не беше дел од годинешнава екипа, и тој заслужи да освои ЛШ, поради партиите што ги даваше у 2008 и 2009. Како и да е, no hard feelings between the fans барем, добро што не изгубивме вака од италијанска екипа, мадрид, или scumbag united пошо тешко ќе се прежиеаше тоа.
тери не се ни виде да ти кажам право кога о креваа трофејот се затуркаа и тој најназад отиде, а иначе за балак уште ми е криво за вармастерот, вечен фан ќе му бидам него

Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85
Сакав да прашам, како ви се чини Бертранд, како изигра вчера?

dR3

Член од
9 септември 2009
Мислења
918
Поени од реакции
542
Роби како се качуваше по скалите, како некој император. Бесценето. :D

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Неописливо е......
Секоја чест на сите до еден :cuc:

слики

Член од
23 јуни 2011
Мислења
569
Поени од реакции
339
Кој ми најде слика од Ивановиќ кога беше качен на стативата благодарен ке сум му цел живот!
Не се гледа баш најдобро ама како и да е најдов, па да ти дадам :)

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.043
Поени од реакции
2.130
Има некој слика , анимација или Видео најдено како се радува Абрамович после погодокот на Дрогба од пенал т.е решавачкиот гол на пеналите ? сакам да го видам тоа бесценето радување на Абрамович..

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.752
Поени од реакции
52.714
Не се гледа баш најдобро ама како и да е најдов, па да ти дадам :)
Луиз и Торес се тие. Еве го Иванович

--- надополнето: 20 мај 2012 во 15:12 ---
Ди Матео му кажува I love you на Абрамович ако добро слушам. Откако овој му рекол you got the job? :D

Kajgana Shop

На врв Bottom