Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
благодарам на честитките :)
иначе заедно го кренаа со лампард, а и тери не му ја побара капитенската лента после натпреварот.
Не гледав, ама читав пред натпреварот дека Тери ќе го кренел. Како и да е се надевам дека Лампард ќе е капитен понатаму. Исто се надевам дека големи личности како Лам и Швајни ќе го кренат трофејот барем еднаш у кариерата. Исто да кажам дека ми е криво за Балак што не беше дел од годинешнава екипа, и тој заслужи да освои ЛШ, поради партиите што ги даваше у 2008 и 2009. Како и да е, no hard feelings between the fans барем, добро што не изгубивме вака од италијанска екипа, мадрид, или scumbag united пошо тешко ќе се прежиеаше тоа.

Не гледав, ама читав пред натпреварот дека Тери ќе го кренел. Како и да е се надевам дека Лампард ќе е капитен понатаму. Исто се надевам дека големи личности како Лам и Швајни ќе го кренат трофејот барем еднаш у кариерата. Исто да кажам дека ми е криво за Балак што не беше дел од годинешнава екипа, и тој заслужи да освои ЛШ, поради партиите што ги даваше у 2008 и 2009. Како и да е, no hard feelings between the fans барем, добро што не изгубивме вака од италијанска екипа, мадрид, или scumbag united пошо тешко ќе се прежиеаше тоа.
тери не се ни виде да ти кажам право кога о креваа трофејот се затуркаа и тој најназад отиде, а иначе за балак уште ми е криво за вармастерот, вечен фан ќе му бидам него

5103405335.gif

Глејте го Бане позади Луиз , во нозете му гледа , чекорите да ги научи :pos: Многу мрднато друштво се.

И да не заборавам , ЧЕСТИТО ТИТУЛА .

Сакав да прашам, како ви се чини Бертранд, како изигра вчера?

На Чех му е денеска роденден а !? На ист ден со Касиљас, ебате датумот... :cuc:

да се родев една недела порано може ќе бев голманиште у пм...:нинџ:

Роби како се качуваше по скалите, како некој император. Бесценето. :D

Неописливо е......
Секоја чест на сите до еден :cuc:

слики

Кој ми најде слика од Ивановиќ кога беше качен на стативата благодарен ке сум му цел живот!
Не се гледа баш најдобро ама како и да е најдов, па да ти дадам :)
156126_440534882632264_325729334112820_1572446_929128688_n.jpg

Има некој слика , анимација или Видео најдено како се радува Абрамович после погодокот на Дрогба од пенал т.е решавачкиот гол на пеналите ? сакам да го видам тоа бесценето радување на Абрамович..

Не се гледа баш најдобро ама како и да е најдов, па да ти дадам :)

Луиз и Торес се тие. Еве го Иванович

481260_10150973937799282_268743249281_11859511_1901016848_n.jpg

--- надополнето: 20 мај 2012 во 15:12 ---

Ди Матео му кажува I love you на Абрамович ако добро слушам. Откако овој му рекол you got the job? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom