Фан Клуб: Челзи

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Честито заслужена титула во ЛШ.
Да ми кажеше некој дека оној Челзи со Боаш може да им се спротистави на Барса и Баерн ќе го сметав за ненормален но по доаѓањето на Ди Матео како целиот тим да се препороди.Дрогба е играч што вреди злато и неможе ниту еден шеик да ја исплати потребната сум за него за овој да се најде во неговиот тим.Покажа уште еднаш дека е класа играч и дека таквите како него се ретки....да не речам дека не постојат.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
ДАЈ НАЈДЕТЕ НЕКОЈ УБАВИ СЛИКИ...ГАЛЕРИИ СЛИЧНО...

Член од
19 октомври 2010
Мислења
576
Поени од реакции
344
Честито титула момци, вчера беше лудило... Ди Матео 100% си го продолжи договорот... Човекот како ги измотивира, им пренесе победнички дух, ги изротира играчите кои гинеа за него на теренот секоја чест! Мислам дека неговото време допрва почнува... Тоа што беше Гвардиола за Барса, скоро сигурен сум дека Ди Матео ќе биде за Челси!
Нехумано е да издвојувам одредени играчи за вчерашната утакмица бидејќи мислам дека сите што беа на терен, на клупа, на трибина помогнаа на психички план во оваа слатка победа!

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.753
Поени од реакции
52.715
Леле, леле уште не ми се верува. Конечно го дочекавме и тој трофеј кој толку многу го посакувавме. ШАМПИОНИ НА ЕВРОПА!!! :D

Од 4:30 сите на парада тука. :ROFLMAO::ROFLMAO:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.753
Поени од реакции
52.715
Само да не си отиде Дрогба. Стварно неможам да го замислам Челзи без него. :(
Сигурен сум дека ќе пробаат да го задржат и ќе му понудат нов договор. Но, можеби он ќе си рече со последниот гол за Челзи им го донесов првиот трофеј во ЛШ. Подобро да си одам сега и да останам запамтен по тоа.
Се надевам дека нема да размислува вака.

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Честито прва титула. Фантоме те сакам :)

Засега толку

M

Mario Gómez

Гостин
Кога веќе изгубивме на ваков начин, барем изгубивме од екипа што заслужи трофеј после 2008 и 2009 кога беа најдобри у европа а немаа среќа. Мило ми е за големи личности како Лампард, Дрогба и Чех. Големи спортисти. Криво ми е што Тери го крена трофејот а не Лампард кој беше лидер вчера. Немам никаква почит за него. Секој трофеј што не е освоен со спорни моменти е заслужен! Уживајте и се гледаме догодина.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
Кога веќе изгубивме на ваков начин, барем изгубивме од екипа што заслужи трофеј после 2008 и 2009 кога беа најдобри у европа а немаа среќа. Мило ми е за големи личности како Лампард, Дрогба и Чех. Големи спортисти. Криво ми е што Тери го крена трофејот а не Лампард кој беше лидер вчера. Немам никаква почит за него. Секој трофеј што не е освоен со спорни моменти е заслужен! Уживајте и се гледаме догодина.
благодарам на честитките :)
иначе заедно го кренаа со лампард, а и тери не му ја побара капитенската лента после натпреварот.

Kajgana Shop

На врв Bottom