F
fantomX
Гостин
Јас кажувам мој став и ако некој има нешто контра на истиот, можи слободно да се искажи, па да видиме шо е како е. Ама ти се решаваш за личен напад врз мене. Тажно.Специјален поздрав до fantomX :
![]()
Oд луѓе што мислат негативно се нема корист. Да те бидуваше до толку наш драг fantomX немаше да дремеш на форум и немаше на секого да му ставаш затка демек " затка " , напротив ќе те имаше во некој од големите светски фудбалски клубови и ќе им држеше часови со твоите негативни филозофски мислења.
P.S : Имаш поздрав од Тери , рече многу те сака![]()
Негативно?
Дека Челзи има понеквалитетен состав и од Баерн и од Реал? Па има.
Дека Челзи има прекалени играчи кои ако им е денот погоден, можат да совладаат секаков противник? Исто така, има.
Јас никогаш не би можел да бидам фудбалски тренер, затоа шо кога играч ќе направи нешто како Тери во вторникот, ќе јаде бокс. За правдањето, уште еден. За тоа шо такво нешто направил играч во кој би имал максимум доверба како тренер на тимот, и трет бокс.
Поздрави го и ти Тери ко ќе се видите на тренинг. Море бакни го од мене, со онаков, негативен бакнеж.
Не знам шо друго не би ти било јасно, прашај ако има нешто.
.
--- надополнето: 27 април 2012 во 12:24 ---
Само дете можи да кажи дека дуелите со Барселона биле наши финалиња, оти главното било шо нив сме ги уништиле и сме им вратиле за поразот од 2009.Не знам колку си ти компетен да зборуваш за мојата возраст, и неможам да те сватам што сакаш да постигнеш со таков песимизам, и глумење слепец на факти пред кои и богови молчат.
Од тоа што те имам видено, по постови како размислуваш, баш ти си некое детенце кое се крие зад ник Фантом кој ти совршено одговара, и хејта се живо и диво, притоа глумејќи дека е фан на Челзи.
Вистински фан на Челзи не зборува и пишува како тебе, сите се свесни, сите честитаа само ти продаваш овде муда за бубрези, извини, ама така е.
Најверојатно поентата на песимизмот е да си јачаш его, демек секогаш сум јас во право, и секоја грешка на играчи или Челзи ти остро ја овде критикуваш и потенцираш дека претходно си го предвидел ова, my ass.
Кој песимизам? Дека сметам оти Челзи можи да го добие Баерн и со Фереира и Малуда во составот? Поголем оптимизам од то нема да најдиш.
Хејтам хејтери, по потреба.
Ама сум фаца, а?

И пак ќе ги исхејтам сите ретардирани кои пред 3 години се палеа ко мајмуни како севишната Барселона го совлада антифудбалот, а сега беа за Челзи само за истата таа Барселона да биди поразена а во финалето пак ќе бидат контра Челзи. Многумина сигурно си се пронајдоа, не знам тебе шо те мачи тука.
Критикување на секоја грешка не е песимизам, тоа е едноставно критикување на секоја грешка. Шо сум предвидел не знам, то дека Тери ќе се однесува ко најголем аматер во полуфинале на ЛШ а потоа неговите соиграчи маестрално ќе го покријат тоа, сигурно не. Дека АВБ толку ќе успее да го закопа Челзи в дупка, и то не сум предвидел, впрочем бев еден од најголемите оптимсти за него. Дека Ди Матео вака ќе ја сврти работата, исто не.
Со шо доаѓаме до заклучокот, шо ти е проблемот со мене?
--- надополнето: 27 април 2012 во 12:29 ---
Околу тренерското место, најпаметна работа би била договор на 1 година за Ди Матео.
Па следното лето пак да се види шо е и како е.
То е единствената апсолутно идеална рабтоа која може да се види од кај Барселона - одност кој го има Гвардиола со клубот како тренер. Најфер за сите страни.