Фан Клуб: Челзи

Член од
30 јануари 2011
Мислења
1.264
Поени од реакции
1.079
Прво се прашував како нема друга опција, Тери и Бане централни, Жозе десно. Ама после ми текна дека Бане има уште еден натпревар казна така да ништо чудно да го гледаме Босингва како централен, а Фереира десен бек. Или Есиен/Микел како централен. xD Како и да е, мислам дека ќе ги тепаме овие, да им вратиме треба. ;)
Пооптимист бев дека ќе одиме во финале отколку сега дека ќе ги тепаме КПР, али ајде...

А има и зошто:
Chelsea 3 - 5 Arsenal
QPR 2 - 1 Arsenal
Chelsea 0 - 0 Tottenham
QPR 1 - 0 Tottenham
Chelsea 1 - 2 Liverpool
QPR 3 - 2 Liverpool
За крај:
QPR 1 - 0 Chelsea

Не значат ништо, ама вреди да се споменат овие споредби...

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Само 2 работи имам да кажам во врска со тренерските шпекулации:

1: И покрај се, доколку Ди Матео не добие шанса барем на уште 1 година (како што беше случај со Грант) само за да се донесе Гвардиола, или Лев, или било кој друг, нека оди Абрамович да се удави во сопствената нафта.
2: На крај краева, клубот е 100% негов, негови пари негови инвестиции, што сака тоа ќе си прави. Можеби е редно да почувствуваме и негативни последици од приватната сопственост на Челзи, којзнае.

П.С. Сум имал и 3та работа да кажам, ако му текне да му понуди место на асистент менаџер (што би било куртоазија и еднакво на научна фантастика) тогаш верувам дека секој навивач на Челзи би му простил за сите негови отпуштања, промашени трансфери и сл.

Член од
30 јануари 2011
Мислења
1.264
Поени од реакции
1.079
Делот против Наполи и Барса - :place::drk:

Моментот Торес кога го дава голот и тој навијачот на Барса го пцуе (ваљда) - :pos::pos::pos::pos::pos:

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266

Има време до финалево дај кажете што праиме со првенството :eek:
У недела според мене ги газиме кпр едно 4-0,би сакал да го видам Торес во составот и нормално две голчиња :).Иаме реални шанси да завршиме на 4-то место али треба да се тепа се до крај..

Член од
23 јуни 2011
Мислења
569
Поени од реакции
339

Има време до финалево дај кажете што праиме со првенството :eek:
У недела според мене ги газиме кпр едно 4-0,би сакал да го видам Торес во составот и нормално две голчиња :).Иаме реални шанси да завршиме на 4-то место али треба да се тепа се до крај..
Сега Челси се уиграни. Го имам Ди Матео, срце е он ке земе лига на шампиони и четврто место. Опасен е се што може да се направи до крај ќе го направи он! А Абрамовиќ ке биде најглуп ако не го задржи...

closertb

Пластичен
Член од
23 октомври 2011
Мислења
895
Поени од реакции
1.060
Абе сонував каде водиме 3-0 против КПР 67мин. :ROFLMAO:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
:cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:
На ова уште фали трофејот. После сево ова навистина го заслужуваме.
Овие моменти се магични.
П.С. Дечкото што го направил видеово треба да направи едно подолго видео со обидите на Челзи во ЛШ од првото полу-финале со Монако до последното со Барса.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
дали може некој да постира едно видео од прославата на камп ноу веднаш по завршувањето на мечот со барса ???

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Марко Марин доаѓа за 7-8 мил. Како дел од договорот Лукаку ќе оди на позајмица во Вердер.
Штета за Лукаку што пак нема да добие шанса ама барем ќе оди на позајмица ќе се дообликува како играч.
Супер за Марин.

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Сега читам и јас на Фејсбук, оној македонскиот портал за Челзи има постирано информација дека Марин е купен за 8 милиони евра. Ова ко гром од ведро небо ми дојде, или имаше и порано шпекулации па не сум дознал?

Kajgana Shop

На врв Bottom