Ми го украде постот. Пиво имаш за ова.Сите се запнале со таа среќа.
Фабрегас,Алексис не знам кој што утнаа тоа среќа е? Тоа е нивна грешка/незнаење.
Челзи што спаси невозможи ситуации среќа е? Тоа е знаење од страна на Чех
Швајцарско сирење бевме само прво полувреме.Од кога дадоа гол во второ Барса не претна до крајот кога има пад на концентрацијата излеа на нашиве и се создадоа тие две шанси.Каква црна одбрана бе луѓе не се правите слепи при очи...
Швајцаско сирење не направиа (иако навидум изгледавме непробојни) - посебно Кејхил кој што 3-4 пати извиси комплетно Преку 10 шутеви им завршија во рамки на голот.
Само неспретноста нивна во клучните моменти, лизгавиот терен, ЧЕХ, спортската среќа и умешноста на Дрогба ни донесоа победа. Дури не се ни израдував асално на голот е*ате онака како што доликува очекувавајќи поофанзивно да тргнеме барем на СБ.... но, откако ја видов почетната формација ми стана јасно дека минимална победа е премија за РДМ.
Имавме муда да се одбраниме цел натпревар но немавме да тргнеме да дадеме барем уште еден..... тоа е
Допрва не чека потешкиот дел од работата на Ноу Камп, среќата ни е на лоу батери и ако исто се браниме како вечерва незнам дали ќе може да се добраниме. Не е иста одбранава наша како таа од 2008/09 која можеше ~~~ минути да издржи а да не прими гол....
Како и да е, јас сепак сум оптимист (секогаш и сум бил посебно кога се работи за ЛШ) дека ќе успееме да стигнеме до финале и со оваа минимална предност, но зошто, ЗОШТО тоа да е преку потешиот начин со трауми, кинење на нерви до последен свиреж на судија, лексилиуми, диазепами... Исто и спремен сум недајбоже за најлошото, а во тој случај вината паѓа само на денешнава игра !
НО, да не си правиме лоши филмови и црни сценариа и да уживаме во победата.....
мене ме плаши да не бидат поголеми...Челзи ако дае еден гол во гости, Барса ќе мора да даде 3.
Бараселона сигурно ќе си го чува гзот наредната утакмица да не прими гол, сигурно нема нападите да бидат толку големи како што беа денеска ))
па да де нивното финале е викендов и после чао џациСупер одиграно од Челзи. Само уште 90 мин ќе треба да игра така, ќе биде интересно. Ништо не се знае.
Челзи Баерн Минхен финале зошто да не , сите само Барса Реал М. Цел свет Рела Барса се утепа од нивно рекламирање.
Ми го зема постотНе е среќа тоа...карма се вика. Им се враќа на кучките пополека за сите напревдини што ви се десија 2009година.
Oва сигурно во Плаза дела Торос кафичот на кејЧувството кога меѓу 300 души само ти си за Chelsea и само ти имаш СИН дрес a Drogba дава гол...
Priceless!!!
Најјако, најубаво... Сите седат а ти скокаш од радост ке полуавиш.... И оргазмот не е подобар од тоа чувствоЧувството кога меѓу 300 души само ти си за Chelsea и само ти имаш СИН дрес a Drogba дава гол...
Priceless!!!
Ти ептен си заслужил... Барселона да победеше ке беше заслужено???? Победава на ЧЕЛЗИ е повеќе од заслужена. Ова е фудбал бре тука нема среќа, има знаење, умеење, прецизност,љубов, волја за победа. Челзи тоа го имаше и победи. И кај гледаш ти тука дека не е заслужено...Честито победата, не ја заслуживте искрено, иако тоа е најмалку битно. Паметно изигравте, плус целата спортска среќа вечерва беше со вас. Се гледаме за 6 дена.
Ми се допаѓа кога се зборува за оргазам во Фан Клуб: Челзи!Најјако, најубаво... Сите седат а ти скокаш од радост ке полуавиш.... И оргазмот не е подобар од тоа чувство