Фан Клуб: Челзи

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.760
Поени од реакции
52.731
Не, да е Челзи поквалитетен состав од ова хаосов шо е моментално требаше да има бар 5 контри, од кои бар 3 да се голој. Не можеше еден од Торес и Стуриџ да влези околу 70та минута? Да е уште потрагично, влезе Калу, а после и Босингва.
Епа да е поквалитетен. Ама не е поквалитетен, толкави се можностите. Според мене се извади максимумот вчера.

8_88

888
Член од
7 мај 2009
Мислења
1.078
Поени од реакции
1.610
Не, да е Челзи поквалитетен состав од ова хаосов шо е моментално требаше да има бар 5 контри, од кои бар 3 да се голој. Не можеше еден од Торес и Стуриџ да влези околу 70та минута? Да е уште потрагично, влезе Калу, а после и Босингва.
На тоа и јас помислив Стариџ мораше да влези како и Торес, но и Мата да останеше во игра.
Честопати Стариџ, Рамирес и Мата па и Торес добро организирале контри...

F

fantomX

Гостин
Епа да е поквалитетен. Ама не е поквалитетен, толкави се можностите. Според мене се извади максимумот вчера.
Не би рекол, од причини наведени во втората реченица од мојот пост кој претходно си го цитирал.
--- надополнето: 19 април 2012 во 20:34 ---
На тоа и јас помислив Стариџ мораше да влези како и Торес, но и Мата да останеше во игра.
Честопати Стариџ, Рамирес и Мата па и Торес добро организирале контри...
Мата не.
Едно шо многу и не напрај вчера, а и не ни мораше искрено.
Друго и многу побитно, в сабота следи Арсенал а во вторник пак Барселона, вчерашниот дуел не беше крај на светот.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ај да баталиме Барса сега Арсенал иде.
Не ми се верува да ги победиме..

A

Alexander Nevsky

Гостин
Во право е со муабетов Фанотом,очекував Торес да го Стави или Стариџ кој е и те како побрз од Калу ама ете ваљда доволна му била победата од 1-0 на Матео а можеше да биде поголема пошто Маскерано не беше сигурен цела утакмица со играта. Е сеа на Кампот ако се излезе пак со исти состав да се браниме сигурно дека 2 а и повеќе ќе примиме. Мислам дека вака би било добро на кампот да играме
Дрогба/Торес
Мата Стариџ
Рамирес-Мирлаеш
Микел
Кол-Тери-Кејхил-Бане
Со Рамирес и Мирлаеш да ја покриваат нон стоп средината и со долги топки и брзи контри преку крилата да се брка гол во гости.

F

fantomX

Гостин
Ако Барселона се врати на своето ниво на крајно нефер и лигушка игра, тогаш оваа победа од 1-0 џабе ќе му биди на Ди Матео.
Ама како и да е, Арсенал е прво на ред, така да арно вика драгонски, батали Барселона сега засега.

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
:cuc: Фантоме

Тоа го трубам 2 дена.... полесно ќе беше дома (барем да се потрудиме) да пробаме да им дадеме 2-3 гола отколку и таму вака да се браниме (а најверојатно ќе биде така :facepalm: ) и тоа во најлоша ситуација 'да примиме брз гол или недајбоже 2' !!!
+ капак на се ако се остварат некои од фактите кои ги наброја во последниот пост....:oops:

UNKNOWN_ARTIST

Blue is the colour!!!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
892
Поени од реакции
555
Едно што не ми се допаѓа кај Ди Матео е тоа што премногу му дава шанса на Калу. За се друго свака част. За мечот со Барса од резултатот сум презадоволен, иако се сложувам со членовите над мене дека мораше да се проба да се нападне и постигне барем уште еден гол, но тоа е, со среќа нека ни е на кампот. Иначе јас верувам во пласман во финале, вие како сакате :) .

Еден факт да споделам со вас, незнам дали го имате некаде прочитано, а секако ќе ви се допадне :)
- Gaurdiola has faced 55 different teams, he's beaten all of them except one: CHELSEA!!!

И за крај најавата пред мечот завчера од Александар Стојанович - српски коментатор.
"Početkom veka ovaj dvoboj je pretio da postane novi evropski derbi,

ali od prethodnog raskršća mnogo toga se izmenilo,

jedan je zaseo na tron, drugi I dalje luta u potrazi za svetim gralom,

tri godine kasnije – na istom mestu.

I dok jedan poseduje najveću moc do sada ,

drugi nema snagu kakvu je imao ali ima nesto drugo,

želju koja je jača nego ikada pre,

u meču u kojem ima više ličnog nego u bilo kom, I koji prerasta u obračun,

U jedinoj utakmici ove sezone u kojoj nije važno ko ce proći dalje - već ko će ispasti.

Dobro došli na Stamford Bridž u Londonu, dom fudbalera Čelsija koji dočekuju Barselonu."

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Кај РДМ ни Ромеу ни Малуда не добиваат шанса.....

H

HoT IcE

Гостин
Мислам дека Малуда е сигурен за трансфер летово, додека Калу добива шанса зошто Ди Матео сака да го тестира и да види колку може и неможе, и дали заслужува да игра во Челзи.
По мене, заслужува, но како играч од клупа и ротација, решил много натпревари со негово влегување, имаше добри моменти, и ќе си остане Просечко.:icon_lol:

Ромеу и Бертран се млади играчи на Челзи кои мора да добијат шанса. Лукаку на позајмица.

Плавиот^

London is blue!
Член од
3 октомври 2011
Мислења
930
Поени од реакции
1.462
Мислам дека Малуда е сигурен за трансфер летово, додека Калу добива шанса зошто Ди Матео сака да го тестира и да види колку може и неможе, и дали заслужува да игра во Челзи.
По мене, заслужува, но како играч од клупа и ротација, решил много натпревари со негово влегување, имаше добри моменти, и ќе си остане Просечко.:icon_lol:

Ромеу и Бертран се млади играчи на Челзи кои мора да добијат шанса. Лукаку на позајмица.
А што е со мекехран? Игра за свонси или слабо?

H

HoT IcE

Гостин
А што е со мекехран? Игра за свонси или слабо?
Еднаш знам дека стартуваше и изгубија, не беше лош, но не беше ни добар.
Сега за сега не добива многу шанса, позајмицава не му легна добро.
Како и да е, МекЕхран мора уште 2 сезони да иде по позајмици, има непуни 19 години ако не се лажам.
Млад играч кој треба да добие шанса во Челзи би требало да има 21-23 години, со доволно искуство.

dR3

Член од
9 септември 2009
Мислења
918
Поени од реакции
542
Дрогба нема да игра утре, имал повреда на коленото.

H

HoT IcE

Гостин
Шајзе, значи она паѓање не било обично дајвање ала Бускетс.

Kajgana Shop

На врв Bottom