Фан Клуб: Челзи

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Ми се допаѓа кога се зборува за оргазам во Фан Клуб: Челзи! :ROFLMAO:

П.С. Долго време се мислам, па да прашам, дали би сакале да се преименува темата од „Фан Клуб: Челзи“ во „Фан Клуб: Челси“. Мислам дека само ние македонците го викаме Челзи, а всушност не се изговара така...
Ехееее од кога викам јас така ама БУДАЛА ме напраија така да кај и да е и тебе ќе ти го речат истото :D

Член од
27 јуни 2008
Мислења
151
Поени од реакции
179
Cestito na site fanovi na Celzi. Vcera izigraa takticki dobro i se nadevam deka konecno ke im vratite za nepravdata sto vi ja nanesoa pred nekolku godini. Iako sum preterano golem fan na Man utd. vo ligata na shampionite od srce navivam za Celzi zatoa sto mislam deka zasluzija da dobijat edno finale.
P.S. Kako i mnogu drugi i jas ne mozam da go podnesam toa pimplanje na topkata na Barsa. :) Pozdrav

H

HoT IcE

Гостин
Овие фанови на Барселона да ги кажеш ретардирани, моментално е благ збор. Ги разбирам дека им е криво, јас во 2009 година се разболев поради тоа полуфинале, но што е тука е, карма ли е, правдина ли е, еве се се враќа.

A

Alexander Nevsky

Гостин
Се уверив дека се големи путиња и плачковци навивачите на Барса.Нормално со исклучок на некои но се двоумам дека постојат и такви.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Дечки со малку закаснување, честито победа.
Си ги искористивте шансите, во вторник во Барселона ќе гори :)

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.004
Поени од реакции
11.647
Респект до фановите на Барса кои искрено честитаа победа. Нека ни е честита победава, и во вторник се надевам на најдоброто. :) За вчера што да се каже...по мене, Барселона не само што не заслужи да загуби, туку и заслужи да победи (да речеме 1-2) поради големиот број шанси и двете стативи. Но, фудбалот е таква игра. Ќе играш, ќе играш, ќе создаваш шанси и ќе примиш гол по една грешка/контранапад. Слична игра очекувам и во вторник.

F

fantomX

Гостин
Разочаран сум од се шо видов вчера. Барселона изигра зачудувачки фер натпревар, долго време не сум гледал такво нешто од нивна страна, дури и не ми се веруваше дека ова е Барселона. Прав Челзи ваков противник мораше да го реши со барем 3-0, ама изгледа ја сум застранил и мислам дека Челзи преку ноќ стана некој јак состав.
Јас се срамам од ваков дуел на Челзи, а да би бил фан на Барселона би се срамел дупло појќе.

• Ми се допаѓа
Reactions: D_T

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.756
Поени од реакции
52.718
Разочаран сум од се шо видов вчера. Барселона изигра зачудувачки фер натпревар, долго време не сум гледал такво нешто од нивна страна, дури и не ми се веруваше дека ова е Барселона. Прав Челзи ваков противник мораше да го реши со барем 3-0, ама изгледа ја сум застранил и мислам дека Челзи преку ноќ стана некој јак состав.
Јас се срамам од ваков дуел на Челзи, а да би бил фан на Барселона би се срамел дупло појќе.
Челзи да напаѓаше за да дава голови, и дури и да успееше да даде 3 еве, Барса ќе дадеше 6. Да бидеме реални малце.
Барса си ја играше својата игра но не успеа да ги искористи шансите. Челзи со еден шут, еден гол си тепаше. Јас сум сигурен дека ако тргне Челзи напаѓачки наредна недела нема добро да пројде.

F

fantomX

Гостин
Челзи да напаѓаше за да дава голови, и дури и да успееше да даде 3 еве, Барса ќе дадеше 6. Да бидеме реални малце.
Барса си ја играше својата игра но не успеа да ги искористи шансите. Челзи со еден шут, еден гол си тепаше. Јас сум сигурен дека ако тргне Челзи напаѓачки наредна недела нема добро да пројде.
Не, да е Челзи поквалитетен состав од ова хаосов шо е моментално требаше да има бар 5 контри, од кои бар 3 да се голој. Не можеше еден од Торес и Стуриџ да влези околу 70та минута? Да е уште потрагично, влезе Калу, а после и Босингва.

Kajgana Shop

На врв Bottom