Очигледен е принципот на извртување на зборови и реченици, ама тоа е тоа - пак ќе речам твоа работа... Се заинтересирав поназад и гледам дека не дискутираат многу многу со тебе, туку собираш многу постови реплицираш и останува на тоа, па затоа и така изгледа... Инаку баш е добро ако некој не знае нешто, не може секој да знае се и затоа е форумов, за дискусиа... И за Чики, можиш како пример да ги спомниш Ето од мајорка, Роналдињо од ПСЖ, Деко и Ван Бомел, Абидал и така натаму и така наваму :smir: и само да појаснам околу Дортмунд, се цитирам сам себе : исто и Кагава го најди еден од ретките шо се донесени, а не го посочи Хамелс на пример. Значи Кагава е донесен играч од Јапонија, а Хамелс е од школата на Дортмунд! - не сакам да ми бидат извртени зборовите:smir:
Тој шо знај шо да цитира, пак ќе ме цитира, без разлика колку постови цитирам во исто време.
Абе алал да му е на Чики, само не ги гледам сумите за овие играчи... Да не беа околу 20 милиони евра плус Кварезма за Деко? Преку 25 милиони евра за Ето? Преку 30 милиони евра за Роналдињо?
Барселона е систем бре човече, Барселона не е Чики Бегириштајн. И сигурно тој расипник нема да ја донеси Барселона во Лондон. За таков го имавме Кенион.
За Дортмунд ти должам извинување, не го допрочитав убо ко шо треба. И имам само да додадам, го гледав целиот состав, целиот тим за сезонава, и има приличен број донесени играчи. Ама не е битно, ајде.
--- надополнето ---
Анчелоти...
....за Санчез: Не е вистина.
....за Луиз: Луиз не е овде, и мислам дека не е во конкуренција за настап на дуелот!
....за Пиенар: Никогаш не сум го сретнал, задоволен сум од играчите од средината, не ми треба такви играчи.