Фан Клуб: Челзи

F

fantomX

Гостин
Очигледен е принципот на извртување на зборови и реченици, ама тоа е тоа - пак ќе речам твоа работа... Се заинтересирав поназад и гледам дека не дискутираат многу многу со тебе, туку собираш многу постови реплицираш и останува на тоа, па затоа и така изгледа... Инаку баш е добро ако некој не знае нешто, не може секој да знае се и затоа е форумов, за дискусиа... И за Чики, можиш како пример да ги спомниш Ето од мајорка, Роналдињо од ПСЖ, Деко и Ван Бомел, Абидал и така натаму и така наваму :smir: и само да појаснам околу Дортмунд, се цитирам сам себе : исто и Кагава го најди еден од ретките шо се донесени, а не го посочи Хамелс на пример. Значи Кагава е донесен играч од Јапонија, а Хамелс е од школата на Дортмунд! - не сакам да ми бидат извртени зборовите:smir:
Тој шо знај шо да цитира, пак ќе ме цитира, без разлика колку постови цитирам во исто време.
Абе алал да му е на Чики, само не ги гледам сумите за овие играчи... Да не беа околу 20 милиони евра плус Кварезма за Деко? Преку 25 милиони евра за Ето? Преку 30 милиони евра за Роналдињо?
Барселона е систем бре човече, Барселона не е Чики Бегириштајн. И сигурно тој расипник нема да ја донеси Барселона во Лондон. За таков го имавме Кенион.
За Дортмунд ти должам извинување, не го допрочитав убо ко шо треба. И имам само да додадам, го гледав целиот состав, целиот тим за сезонава, и има приличен број донесени играчи. Ама не е битно, ајде.

--- надополнето ---

Анчелоти...
....за Санчез: Не е вистина.
....за Луиз: Луиз не е овде, и мислам дека не е во конкуренција за настап на дуелот!
....за Пиенар: Никогаш не сум го сретнал, задоволен сум од играчите од средината, не ми треба такви играчи.

A

Auditore

Гостин
Тој шо знај шо да цитира, пак ќе ме цитира, без разлика колку постови цитирам во исто време.
Абе алал да му е на Чики, само не ги гледам сумите за овие играчи... Да не беа околу 20 милиони евра плус Кварезма за Деко? Преку 25 милиони евра за Ето? Преку 30 милиони евра за Роналдињо?
Барселона е систем бре човече, Барселона не е Чики Бегириштајн. И сигурно тој расипник нема да ја донеси Барселона во Лондон. За таков го имавме Кенион.
За Дортмунд ти должам извинување, не го допрочитав убо ко шо треба. И имам само да додадам, го гледав целиот состав, целиот тим за сезонава, и има приличен број донесени играчи. Ама не е битно, ајде.

--- надополнето ---

Анчелоти...
....за Санчез: Не е вистина.
....за Луиз: Луиз не е овде, и мислам дека не е во конкуренција за настап на дуелот!
....за Пиенар: Никогаш не сум го сретнал, задоволен сум од играчите од средината, не ми треба такви играчи.
За ова потполно се согласувам со Анчелоти, имаме добра средина, на лето само уште еден плеј да се земе и топ сме во средина.
Бенфика се восхитувала на игрите на Калу, ја би одма да го дадеме и него и Фереира у пакет да одат само нека дојде Луиз.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Дрогба може да ја погледне снимкава и да поднаучи нешто од Лалкович,особено нека го види неговиот прв гол и спринтот секако...
Дрогба не е крив што глупавите лекари не откриле порано дека има маларија,мислеле грип има и со таква болест 1 месец играше. Тешко да се врати во ланската форма :toe:

F

fantomX

Гостин
Едно позитивно гледиште на работите, со доза на комичност:
The only thing Carlo would admit to is that it's Friday. :))) He knows what he's doing. Maybe the club learned after the robinho saga.

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Мое размислување за засилувања

1. Млад (веќе до некаде докажан) Централен дефанзивец, со тоа што Бане ќе биде фиксно прекомандуван на десна бековска позиција - или алтернативно Десен Бек, а Бане стандардно да игра Централен
2. Организатор - профил на играч со слични карактеристики како Френк, по можност 23-24 годишен со офанзивни квалитети и изработен шут
3. Крилен/ни напаѓач/и - еден или во идеален случај двајца....значи, брзи и пробивни фудбалери кој знаат да решат натпревар - како Робен и Даф од најдобрите сезони....
сето ова поткрепено со нашите младинци

СЕ друго 'купено' е одвишок и само предизвикува гушење и неможност за истакнување на младите и надежни ни фудбалери

В

Вори

Гостин
Напаѓачи заборави.Рачунај Дрогба наредна година ќе има 33 години на кај 34.Анелка ќе го продадеме(барем се надевам),Малуда ќе си седне на клупа,а Калу не го рачунам за жив.Једино Данчо само...

А,иначе Тери и Лампард биле неизвесни за Болтон.Најверојатно првиов ќе ја пропушти таа утакмица.
Тешко ни се пишува без главниве против Болтон.

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
^
Ете го Лалковиќ, за година, две, со ова темпо ќе се наметне во прв состав.... заедно со Пато или Нејмар :icon_mrgr + Данчо иаме тројца естра млади напаѓачи. Секако, целото ова искомбинирано со повременото искуство на Дрогба и Анелка и ете ти добитна комбинација

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.057
Поени од реакции
2.004
^
Ете го Лалковиќ, за година, две, со ова темпо ќе се наметне во прв состав.... заедно со Пато или Нејмар :icon_mrgr + Данчо иаме тројца естра млади напаѓачи. Секако, целото ова искомбинирано со повременото искуство на Дрогба и Анелка и ете ти добитна комбинација
лалковиќ е исти тип како сточ и синклер е сега ако се развие како нив.....

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Сега демек на Кјаер сме му фрлиле око.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
В

Вори

Гостин
http://www.abola.pt/wsab/wfotosdia/pagina.html

Претседателот на Бенфика на преговори во Лондон.
Quase fechada = almost closed
25 милиони евра + позајмица на млад играч е нешто шо се шпекулира.
20 милиони плус Фереира или пак на позајмица Анхолт или Брума.Ни фунта повеќе.Нека не се занесуваат многу.

Kajgana Shop

На врв Bottom