Фан Клуб: Челзи

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
A , sto citam tuka ima nekoi clenovi na forum sto mislat deka malluda e podobar od kalu, za mene licno kalu e za edna klasa podobar od maluda, barem ima dribling i moze da isfrli igrac e sega sto ne go koristi toa , dodeka maluda nema nisto za da igra vo chelsea!!!

В

Вори

Гостин
Малуда нема ништо за да игра во Челзи,ама Калу да е класа над него?:pos:

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
dobro , i jas preterav, ali barem kalu ima partii kade ostavil dobar vpecatok ,posebno vo vremeto na murinjo, skolari, dodeka ovoj maluda ne se secavam koga odigral dobra utakmica, lani imase nesto ali ne e nesto posebno!!!

Capitano

...
Член од
24 октомври 2007
Мислења
1.344
Поени од реакции
137
Малуда барем влегува во форма 2-3 месеци во сезоната, најчесто од Март до Мај.
Калу е сеуште недокажан потенцијал кој стрпливо го чекаме да се развива од сезона во сезона :icon_lol:

A

Auditore

Гостин
Калу е дрво недоделкано бе, Малуда барем постигнува голови, асистира, овој неможе ни во прв тим да се наметне.

Capitano

...
Член од
24 октомври 2007
Мислења
1.344
Поени од реакции
137
и само да појаснам околу Дортмунд, се цитирам сам себе : исто и Кагава го најди еден од ретките шо се донесени, а не го посочи Хамелс на пример. Значи Кагава е донесен играч од Јапонија, а Хамелс е од школата на Дортмунд! - не сакам да ми бидат извртени зборовите:smir:

Извинете што вака ви упаѓам во дискусијата, не ве следам од почеток. Само ме интересира кој го донел Кагава во Дортмунд, кој го донел Хамелс и каква е нивната врска со Барселонизацијата во Челзи?
Не е стриктно за тебе прашањево, нека ми одговори било кој што е во тек.

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Дај боже да им го дадат Калу......макар и гратис

--- надополнето ---

Дани Алвес одбивал продолжување на договорот со Барселона - дали тоа значи можност за конечно решавање на проблемот со десната бековска позиција?!

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.057
Поени од реакции
2.004
A , sto citam tuka ima nekoi clenovi na forum sto mislat deka malluda e podobar od kalu, za mene licno kalu e za edna klasa podobar od maluda, barem ima dribling i moze da isfrli igrac e sega sto ne go koristi toa , dodeka maluda nema nisto za da igra vo chelsea!!!
заборави една многу важна особина ПРОМАШУВАЊЕ НА ПРАЗНИ ГОЛОВИ

F

fantomX

Гостин
Извинете што вака ви упаѓам во дискусијата, не ве следам од почеток. Само ме интересира кој го донел Кагава во Дортмунд, кој го донел Хамелс и каква е нивната врска со Барселонизацијата во Челзи?
Не е стриктно за тебе прашањево, нека ми одговори било кој што е во тек.
Искрено таквото ме боли со извинение кој ги довел Кагава и Хамелс во Дортмунд, ама која е таа барселонизација во Челзи уште и мене ме интересира... ако знај некој де. Едно време имаше шпекулации за цел контигент персонал од Барселона начело со Бегиристајн и Гвардиола, ама сега е појасно дека то нема да ој така, и не разбирам за каква барселонизација зборуваме. :toe:

--- надополнето ---

@aliudjalokaby
sup man....hows things man, training and all. We need you in the first team, we need ur flair, strength & youthful exuberance
Одговор од Каби Џало:
ahah cool man everythn is fine ... U have to say ths to ancellot kkk I'm just waitin for my time

Не знам дали да се смеам или да плачам, ко Какута и Стуриџ не можат да заиграат, не знам шо да речам за кутриов.

--- надополнето ---

Инаку Тотенхем кикснал кај Њукасл, шанса да се одлепиме в понеделник прописно.

В

Вори

Гостин
Арсенал,Манчестер и Ливерпул победија.По некое непишано правило некој од големата четворка кикса,така да све мислам дека во понеделник ќе останеме со таквото в раце.

F

fantomX

Гостин
Давид Луиз не игра за Бенфика вечерва, веднаш шпекулации за трансфер, ама излегоа информации дека е поради картони.

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.057
Поени од реакции
2.004
добро е тотенхем киксна еве го и сити губи имаме шанса за 3 место:vozbud::zid:

F

fantomX

Гостин
[/COLOR]Дани Алвес одбивал продолжување на договорот со Барселона - дали тоа значи можност за конечно решавање на проблемот со десната бековска позиција?!
Не, ако не можи да се договори за плата со клубот кој остварува најголеми приходи во светот и ја има ултрабогатата шпанска провинција зад себе, тогаш нема шанси да се договори за плата со Челзи.

добро е тотенхем киксна еве го и сити губи имаме шанса за 3 место:vozbud::zid:
Убо е и то ако помини, трето место значи директен пласман во ЛШ.

Kajgana Shop

На врв Bottom