Фан Клуб: Челзи

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Какута во Фулам ќе го пратиме на позајмица а ? :tapp:

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Е што е поубаво, да го пратиме на позајмица во Фулам или да дреме и на клупа ( и на клупа не дреме, дома дреме пред телевизор) ?

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Чекај, чекај, не се брзај. Управата на Челзи (+ глупави лажливи медиуми) и се е можно.

--- надополнето ---

"With young Josh coming into midfield it is quite a nice responsibility. He is going to be a top player and it is enjoyable to try to help him.I enjoy playing with the young players because they bring a real freshness into the team and into training.Josh has outstanding ability so although I talk to him to try to help him, probably very soon he will be helping me." - Frank Lampard

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Madrid in for Drogba.

Jose Mourinho is targeting Didier Drogba as the ex-Chelsea boss attempts to overcome his striker crisis at Real Madrid, reports Mirror Football.

The Portuguese will turn to the Ivorian after negotiations with Man City’s Emmanuel Adebayor broke down.

Madrid asked to loan Adebayor but were confronted with a £15m transfer fee - ultimately blocking any move to the Bernabéu.

The Blues will be unwilling to let the 32-year-old leave, despite him having had a miserable season, which also saw him contract malaria.

В

Вори

Гостин
Коа видов денеска дека сме поврзувани со Аршавин ми се слоши....

A

Auditore

Гостин
Добар е Аршавин бе, знае да асистира и со еден потег многу да влијае на резултатот, само што е некако мрзлив, али верувам дека ќе се смени тоа.
Ancelotti: Time will tell
Добро, ајде да кажеме дека ја сфаќам и управата и Абрамович и Карло, ама ако сте решиле да се свртите кон младите играчи, зошто не ги даваш да играат барем 20 минути, или да стартуваат против слаби екипи.

--- надополнето ---

Не го ебаваат Карло ни 2% :pos2:
Ова било на натпреварот помеѓу Арсенал и Челзи(младинци).

Ако замине Дрогба, Карло лета
Дрогба може да замине за 20м без проблем, помалку од тоа нема шанси, го достигна зенитот он ланската сезона.

F

fantomX

Гостин
Па ако работи нешто корисно, како на пример, да игра натпревари, оти да не?

Шо да ни е честито?

И мене.

--- надополнето ---

http://www.skysports.com/story/0,19528,11668_6696709,00.html

Член од
31 март 2008
Мислења
2.577
Поени од реакции
1.879
Добар е Аршавин бе, знае да асистира и со еден потег многу да влијае на резултатот, само што е некако мрзлив, али верувам дека ќе се смени тоа.
Добро, ајде да кажеме дека ја сфаќам и управата и Абрамович и Карло, ама ако сте решиле да се свртите кон младите играчи, зошто не ги даваш да играат барем 20 минути, или да стартуваат против слаби екипи.

--- надополнето ---

Дрогба може да замине за 20м без проблем, помалку од тоа нема шанси, го достигна зенитот он ланската сезона.
:pos2: е шо нема да видиш :kesa:

В

Вори

Гостин
По 1 месец ни треба за да купиме евентуално некој играч.И на лето,3 месеци се мачевме со Бенајун и Рамирес и едвај ги зедовме на крај.
Патетични сме до немајкаде еј...

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
По 1 месец ни треба за да купиме евентуално некој играч.И на лето,3 месеци се мачевме со Бенајун и Рамирес и едвај ги зедовме на крај.
Патетични сме до немајкаде еј...
Така е.Цело лето се мачевме за еден Рамирес...

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772

--- надополнето ---

Како ?? Просветли не, молим те ! :)

Kajgana Shop

На врв Bottom