Е што е поубаво, да го пратиме на позајмица во Фулам или да дреме и на клупа ( и на клупа не дреме, дома дреме пред телевизор) ?Какута во Фулам ќе го пратиме на позајмица а ?
http://www.tribalfootball.com/articles/benfica-president-vieira-london-finalise-luiz-sale-chelsea-1403331Давид Луиз не игра за Бенфика вечерва, веднаш шпекулации за трансфер, ама излегоа информации дека е поради картони.
Чекај, чекај, не се брзај. Управата на Челзи (+ глупави лажливи медиуми) и се е можно.
Добар е Аршавин бе, знае да асистира и со еден потег многу да влијае на резултатот, само што е некако мрзлив, али верувам дека ќе се смени тоа.Коа видов денеска дека сме поврзувани со Аршавин ми се слоши....
Па ако работи нешто корисно, како на пример, да игра натпревари, оти да не?Какута во Фулам ќе го пратиме на позајмица а ?
Шо да ни е честито?
И мене.Коа видов денеска дека сме поврзувани со Аршавин ми се слоши....
:pos2: е шо нема да видиш :kesa:Добар е Аршавин бе, знае да асистира и со еден потег многу да влијае на резултатот, само што е некако мрзлив, али верувам дека ќе се смени тоа.
Ancelotti: Time will tell
Добро, ајде да кажеме дека ја сфаќам и управата и Абрамович и Карло, ама ако сте решиле да се свртите кон младите играчи, зошто не ги даваш да играат барем 20 минути, или да стартуваат против слаби екипи.
--- надополнето ---
Не го ебаваат Карло ни 2% :pos2:
Ова било на натпреварот помеѓу Арсенал и Челзи(младинци).
Ако замине Дрогба, Карло лета
Дрогба може да замине за 20м без проблем, помалку од тоа нема шанси, го достигна зенитот он ланската сезона.
Значи САФ(Сакам Афро Фризура) доаѓа кај нас.Latest on #Luiz as a number of you asking, seems Chelsea will pay €25mil in full, which is rare but enough to get deal done. Next 48 hours.
http://twitter.com/GraemeBailey?max_id=29223183261368320&page=2&twttr=true
(новинар на Скај, мислам е јасно)
Така е.Цело лето се мачевме за еден Рамирес...По 1 месец ни треба за да купиме евентуално некој играч.И на лето,3 месеци се мачевме со Бенајун и Рамирес и едвај ги зедовме на крај.
Патетични сме до немајкаде еј...
Закон еј.[/COLOR]
Добар е Аршавин бе, знае да асистира и со еден потег многу да влијае на резултатот, само што е некако мрзлив, али верувам дека ќе се смени тоа.
Ancelotti: Time will tell
Добро, ајде да кажеме дека ја сфаќам и управата и Абрамович и Карло, ама ако сте решиле да се свртите кон младите играчи, зошто не ги даваш да играат барем 20 минути, или да стартуваат против слаби екипи.
--- надополнето ---
Не го ебаваат Карло ни 2% :pos2:
Ова било на натпреварот помеѓу Арсенал и Челзи(младинци).
Ако замине Дрогба, Карло лета
Дрогба може да замине за 20м без проблем, помалку од тоа нема шанси, го достигна зенитот он ланската сезона.