Фан Клуб: Челзи

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.182
Поени од реакции
8.259
2та гола крив само Тери, а не одбраната, да и Микел за 2 гол исто виновен зашто он им ја поклони топката, јас од Хазард ништо не видов сите дуели ги изгуби, освен крајот со Мата, па тој себичен место да му подадеше на Торес сам пред гол он шутира, ако продолжи вака Матео добива клоца од Роман тоа е сигурно.

Плавиот^

London is blue!
Член од
3 октомври 2011
Мислења
930
Поени од реакции
1.462
Kaтастрофа. Очај.
Рамирес да се пресели со младинците.
Торес ми изиграва плеј мејкер. Абе мрш на клупа.
Хазард повеќе паѓаше од што трчаше.
Микел директен виновник за вториот гол, глупак.
На лампард не ќе е лошо бастун да му се даде кога игра.
Одбранава неодоливо ме потсеќа од времето на АВБ.
Оскар ја направи разликата :cuc:, инаку заслуживме да изгубиме.

A

Alexander Nevsky

Гостин
Ах да тој копукот Бонучи кај гази така бе,можеше ногата да му ја скрши на Оскар.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Честитки момци за прикажаната игра и браво за малиот Оскар и фантастичниот гол. Се надевам дека Шахтјор нема да му ги замрси сметките на некој и двата тима ќе продолжат во осминафинале.
Се на се убав меч пружија двете екипи, напнат за нас навивачите а вистинско уживање за неутралните. Поздрав!

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Се на се, возбудлив натпревар проследивме. Резултатот заврши реално, рамноправни беа и 2-та тима. Се гледаме во Торино, спортски поздрав :)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
Ептен негативно гледате на работите.
Јас ова го предвидив уште од кога изгубивме од Ателетико.
Сега е можно и да не ги тепаме и Стоук па тука ќе настане огромна паника со оглед на тоа што после тоа играме со Арсенал а меѓу двата меча играме и со Вулфс во Лига куп а ќе играме со помлад тим и може да не тепаме ама тоа не значи дека ќе сме во криза.

Сепак ако ги победиме Стоук се ќе биде добро. Само сега е најбитно да го победиме Стоук баш ќе биде битен меч.

closertb

Пластичен
Член од
23 октомври 2011
Мислења
895
Поени од реакции
1.060
Дефинитивно е проблемот во Торес, не во средината. Колку само комбинации видовме во средината, дупли пасови, пети, додавања, само за Торес нема употребливи топки? Едноставно не може да се вклопи во играта и крајно време е да се проба со Стариџ во нападот. Мислам дека ќе е 3 пати подобар, поопасен и поупотреблив од анемичниот Торес.

Кога сме кај Оскар:
Стварно ми е мака да ги тражам мислењата на некои членови од тука, во кои велеа дека Оскар е непотребен трансфер и само залудно фрлање на пари.
Сеуште се немам изјаснето во врска со трансферите, но мислам дека Оскар ни е најдобриот трансфер во овој преоден рок.

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Oчај трета утакмица по ред ништо не играме среќа му беше денот на Оскар иначе и оваа ќе ја изгубивме.Одбраната пак срање колку лесни гола примивме поготово тој вториот Тери кој знае кај зјапал у публика у некоја со силикони маму му јебем ја,Торес жал ми паѓа за човеков како бе брате ќе дадеш гол се враќаш у центар да примиш топка не еден Хазард туку десет такви да имаме ако не се позиционираш џабе.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
Е сега што одвај чекам Сабота да видам што тим ќе извади РДМ.
Дали ќе му текне да ги одмара Рамирес и Лампард? Дали ќе му текне да искористи што е мотивиран Оскар? Дали ќе заигра Марин?Дали Стариџ ќе биде фит?Дали Мозес ќе игра прв тим?
Многу прашања има за тој меч.Одвај чекам :D
--- надополнето: 19 септември 2012 во 23:10 ---

Член од
21 мај 2008
Мислења
10.981
Поени од реакции
11.621
Ах да тој копукот Бонучи кај гази така бе,можеше ногата да му ја скрши на Оскар.
За тоа требаше да има минимум жут, а можда и повеќе.
Јбг, можевме да тепаме, на крај можевме да го лапнеме...горе доле реален резултат, но сепак ми е криво што испуштивме предност од два гола. Има каде да се освојуваат бодови, не е дотолку лошо. Бтв Оскар:cuc::cuc:

A

Alexander Nevsky

Гостин
Стоке не ме интересира,ме интересира Челзи со Арсенал месецов,Тотенхем и Шахтиор во гости нареден месец и Ман.Јунајтед дома. Ако се задоволуваме со победа со Стоке а кисаме како денеска,чао и до Ди Матео. Затоа бе Мурињо е цар,се знаеше кога се напаѓа мораше гол да се дае,кога се бранеше гол неможе да ни дадат .

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Абе ајде и јас да пишам после да речеме долго време . Абе зашто толку се нервирате за ова , супер беше е сега јбг грешки имаше . Али не сум сигурен со кого бев во контакт со од фан клубов кога ми рече дека ќе се изненадеш за Оскар . Јас сум изненаден страшно и можам само да ги повратам зборовите што сум ги кажал за него . Играчот е класа што се вели сеуште дркам на вториот гол :drk: па можев и да свршам :vozbud:. Ако гледаме реално на работите имаме сеуште проблем во таа одбрана но и шпицот некако но ајде добар беше денес да кажам . Сепак ова е еден тим како Јувентус шала на страна можевме и да изгубеме а можевме да победеме .Не казнивме за 3-1 и ни збрцнаа 2-2 тоа е :/ . Како и да е KTBFFH сепак покажавме страшна игра :)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
Денеска Оскар си даде супер голчиња али не се потресувајте многу од еден меч.
Реално јас не гледам разлика меѓу Лампард и Оскар. Оскар да не ги дадеше двата гола никаде ќе го немаше.
Не викам дека Оскар лошо игра. Ама глупо е да викате дека Оскар е ѕвер а Лампард е дрво. Не дека и јас не мислам дека Оскар треба да игра почесто а Лампард почесто да одмара ама сепак.

Член од
7 јули 2012
Мислења
68
Поени од реакции
8
Со таа пуста дефанзивна формација на крајот од натпреварот,,, се испостра RDM , синкир водевне со 3 гола разлика, па ај ќе се браниме ........................ Ете и ОСКАР му докажа на Ќелавиот дека треба да игра во прва постава, а не да го чува за трева косење ........................

Kajgana Shop

На врв Bottom