Фан Клуб: Челзи

Amyntas

LVL
Член од
5 ноември 2007
Мислења
366
Поени од реакции
85
Сите знаеме дека Лампард не е во топ форма, но не смее да се руга таа легенда, едноставно не смее.
Проблемот е што тој инсистира сите натпревари да ги игра, иако е далеку од таа можност.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.761
Поени од реакции
52.733
Сите знаеме дека Лампард не е во топ форма, но не смее да се руга таа легенда, едноставно не смее.
Проблемот е што тој инсистира сите натпревари да ги игра, иако е далеку од таа можност.
Не инсистира сите натпревари да ги игра. Неколку пати има изјавувано дека е свесен за неговата возраст и дека знае дека неможе да игра како порано.
Лани кога АВБ го ставаше на клупа, Лампард убаво си рече не му смета тоа доколку тимот победува и кога не игра он. Но ако он седи на клупа, и тимот губи тогаш има проблем.

Amyntas

LVL
Член од
5 ноември 2007
Мислења
366
Поени од реакции
85
Не инсистира сите натпревари да ги игра. Неколку пати има изјавувано дека е свесен за неговата возраст и дека знае дека неможе да игра како порано.
Лани кога АВБ го ставаше на клупа, Лампард убаво си рече не му смета тоа доколку тимот победува и кога не игра он. Но ако он седи на клупа, и тимот губи тогаш има проблем.
Ок, не сум ги фатил тие изјави, ама според мене така барем изгледаше.

В

Ваздух

Гостин
Гледам како плукале некои по Хазард по мечот со Сити, а истите тие го величеле после вчерашниот меч со Виган. Тролични луѓе...
Треба време, не е така тоа. Лесно е да се зборува од пред компјутер. Треба тимот да се адаптира, да се разигра, не очекувајте брда и планини повторно.
Ако не сезонава, од наредна ќе бидеме пак на врвот од ПЛ. На добар пат сме.

А, да. Некој зборува за Мосес и Лампард. За првиов зборувате а појма немате од животот, ниту еднаш не сте го гледале. И сега кога ви ги затна муцките вчера, ви стана наеднаш добар.
Мосес е супер луѓе, јас можеби и повеќе го сакам него отколку Хулк, ма да и вториов ми е одличен, но поскап.
Околу Лампард, па човекот игра задњи везни од кога е дојден Ди Матео, трча ко ненормален, покира на сите страни, има тотално различна улога од порано.
Немојте толку аматерски мислења да изнесувате, не сте лаици, не сте веќе мали :)

A

Alexander Nevsky

Гостин
Место да даваат 50 милиони за Хулк нека го земат Фелаини за 30,после повредата на Есиен и заминувањето на Балак немаме таков копач.Микел е добар ама џабе ете веќе 4 сезона кај што игра а никогаш го немам видено да доминира како Фелаини.Ех златен Макелеле ко дојде,неможеше топка да му помине.

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.226
Поени од реакции
8.336
Место да даваат 50 милиони за Хулк нека го земат Фелаини за 30,после повредата на Есиен и заминувањето на Балак немаме таков копач.Микел е добар ама џабе ете веќе 4 сезона кај што игра а никогаш го немам видено да доминира како Фелаини.Ех златен Макелеле ко дојде,неможеше топка да му помине.
или па двојников на Фелаини

http://en.wikipedia.org/wiki/Axel_Witsel

H

HoT IcE

Гостин
Јас само што се вратив од одмор и гледам сега сеуште не сме донеле десно крило и десен бек, ова мора да се реши.
Утакмицата со Виган не ја гледав за жал, но ги видов головите и добро ја почнавме сезоната, полека полека ќе се воиграме, превише нови играчи имаме, туку дајте овде некое видео од Оскар на мечот со Виган.
Поздрав.:)

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.226
Поени од реакции
8.336
Јас само што се вратив од одмор и гледам сега сеуште не сме донеле десно крило и десен бек, ова мора да се реши.
Утакмицата со Виган не ја гледав за жал, но ги видов головите и добро ја почнавме сезоната, полека полека ќе се воиграме, превише нови играчи имаме, туку дајте овде некое видео од Оскар на мечот со Виган.
Поздрав.:)
ако имас акоунт од замунда го имас да ди ја симнеш утакмицата симни си го 2 полувреме пошто тогаш влезе Оскар.

H

HoT IcE

Гостин
Еве го Оскар, немам коментар, се гледа дека се работи за многу квалитетен играч, backheel и она убацување на Ивановиќ е нешто невидено во Челзи, а Оскар тоа го направи во први минути одиграни за Челзи, одлично.
Ќе биде интересна сезона, сеуште е почеток и не очекувам чуда, но како ќе одминува времето ќе се воигураме и баш ме интересира како ќе игра Челзи со овие фантастични млади и креативни играчи.

Kajgana Shop

На врв Bottom