Фан Клуб: Челзи

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Кој рече дека ни Микел ни Есиен нема да играат.
Cech, Ivanovic, Terry, Luiz, Cole.
Mikel Lampard/Modric(?)
Hulk - Mata - Hazard
Torres
Не е Менаџер, ама Челзи е.
Ако погледнеш убаво, ставив ^^ (две), што значи дека моето мислење не се однесуваше за тебе, туку за членот погоре од тебе, John Galt. (y)

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.725
За тие што викаат дека за пари го избрал Челзи:

L'Equipe: Chelsea have convinced Eden Hazard to drop £70K from his wages. He is going to earn 100K a week.

А Челзи не ни му беше во план пред да освои ЛШ. Да беше заинтересиран само за пари ќе си зимаше дупла плата во Сити и ќе си уживаше на клупа.

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Пе чекајте бре нема да биде само Премиер Лига во прашање .Добро е што ќе поседуваме ваков тип на играчи ако биде да ги поседуваме за Хулк зборам . Долга е сезоната како што и куповите секој ќе добие шанса да игра но ќе треба да се погоде т.н убиствена формација што ќе придонесе да се полнат мрежите .Така да ќе имаме избор на играчи . Се случува повреда па ке се најде соодветна замена според ваков тим . Па конечно и ние да го дочекаме ова .

Како и да е само Хулк нека дојде па потоа мирно да спијам :)

H

HoT IcE

Гостин
Торес даде гол за Шпанија.
Има на Алфа иначе :)

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Чех​
Бане - Луиз - Тери - Кол​
Рамирес - Лампард/или некој нов
Хулк - Мата - Хазард​
Торес​
;)

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Со среќа нека ви е Хазард.Имам високо мислење за него,фантастичен играч е со одлични квалитети!Се надевам дека ќе се вклопи убаво во Челзи!

Член од
3 декември 2011
Мислења
112
Поени од реакции
145
Хазаааард е добредојде и гледај да ни се исплатиш доволно се изгоревме со Торес бар за 10 години :D туку има време за Торес бе , до некаде видовме надеж со хет трикот и голот со Барса ма прајслес . Кога го даде голот на Барса , кога ги видов лицата на фановите на Барса држејќи се за глава не им беше јасно што точно се случи :P вакви беа ... :eek:
Му велам Торес друже се ти е опростено !!!

Туку не му ја мислете за овој дека се понашал ќе го превоспитаат Читај (Тери ) или ќе се понаша ко професионалец нормално или ќе грее клупа .
Имам надеж во трансферов земаме баш тоа што ни треба . Со среќа нека ни е , да видиме што уште Челзи ќе пазари ..

Инаку Бане го одби Реал , еее затоа посебно ми се мили играчиве од Челзи лојални се ок де со исклучоци .

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Несакам да ви кобам но видов МНОООГУ честитки. Само незнам зошто честитки кога НИКАДЕ нема НИШТО официјално. Ова многу ми наликува на пред месец и нешто дена кога нас сите ни честитаа, па после... :cenzura:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Несакам да ви кобам но видов МНОООГУ честитки. Само незнам зошто честитки кога НИКАДЕ нема НИШТО официјално. Ова многу ми наликува на пред месец и нешто дена кога нас сите ни честитаа, па после... :cenzura:
За што ви честитале? За титулата или ?

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
За што ви честитале? За титулата или ?
Па да.
Иначе со оглед на тоа дека момчево е копиљак невиден, не би ме изненадило на крај во Шити да заврши! :D

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
^^ Ваква поставеност, на менаџер само. Тери на клупа да седи, без Микел/Есиен во состав и со таква напаѓачка четворка, малце потешко во премиер.
А ти во прв состав би ги ставил Тери и Есиен пред Микел и Кејхил? Ама искрено ми одговори

Кој рече дека ни Микел ни Есиен нема да играат.
Cech, Ivanovic, Terry, Luiz, Cole.
Mikel Lampard/Modric(?)
Hulk - Mata - Hazard
Torres
Не е Менаџер, ама Челзи е.
Значи пак се враќаме на моето дека Рамирес треба да го седнеме на клупа...

Член од
30 јануари 2011
Мислења
1.264
Поени од реакции
1.079
Па да.
Иначе со оглед на тоа дека момчево е копиљак невиден, не би ме изненадило на крај во Шити да заврши! :D
Па и да заврши, не ќе плачеме... Има добар тим, ете, се освои ЛШ. Секое засилување е само бонус :X3:

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
А ти во прв состав би ги ставил Тери и Есиен пред Микел и Кејхил? Ама искрено ми одговори
Јас сум фан на Арсенал. Ти на Челзи.. и не ми е јасно како можеш тимот да си го видиш без Тери во него. Дури и цела книга да посветиш на тоа како Луиз и Кејхил би ги играл заедно, мислам дека ни мене, а ни никој друг не би убедил.

А, кога сме кај Есиен, никој не го рече тоа, туку ти го постави последниот ѕид од средниот ред со Лампард и Рамиреш мислам, а јас на тоа се надоврзав дека без играч како Микел/Есиен во премиер лига, нема да догураш многу, освен на менаџер. Со оглед на тоа дека Есиен веќе не е тоа што е, Микел е се разбира првиот избор, само зборот не е тоа, зборот беше дека ти ја постави формацијата без деструктивец, а јас те корегирав. :coffee:

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Па да.
A што тебе би ти било криво да заврше во Шити чекај респект према нив Man City или пак ти е криво што е веќе дел од Челзи , како што и Хулк што ќе биде наскоро ? :)

Kajgana Shop

На врв Bottom