Фан Клуб: Челзи

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
A што тебе би ти било криво да заврше во Шити чекај респект према нив Man City или пак ти е криво што е веќе дел од Челзи , како што и Хулк што ќе биде наскоро ? :)
Не ми ја свати поентата, али нема везе.
Зошто да ми биде криво? Баш напротив :D
Зборот ми е вие да не избрзувате со радување за на крај да биде ладен туш.

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Не ми ја свати поентата, али нема везе.
Зошто да ми биде криво? Баш напротив :D
Зборот ми е вие да не избрзувате со радување за на крај да биде ладен туш.
Се ближе лето , а ладен туш како ти доаѓа во тие моменти ( да не ти кажувам нека ти биде изненадување ) .
Патем и не ни се брза кога во прашање се 90% , а Хазард е веќе тука :) .
A јас со задоволство сакам Хазард да заврше подалеку од нас бидејќи и многу не ми се слушаше за тој трансвер , а шпекулациите за Хулк да ги наречам шпекулации сега за сега е тие не сакам да завршат подалеку од нас токму тие сакам да завршат кај нас :)

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Е ова ако се оствари ке биде екстра:
"According to a Newspaper in Belgium, Chelsea could buy Fellaini, and Lukaku could be send on loan for two years to Everton."
:cool::cool:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
https://twitter.com/CFCTransfers/status/208207237418729473

Иначе сите тука сме попалени по Хазард и Хулк и забораваме на едно нешто. А тоа е дека со трансфериве Роман ни мачка очи и сака некако да ни го турне Пеп за менаџер.
Туѓо не сакаме своето не го даваме РДМ заслужува уште една сезона.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Официјалниот твитер акаунт на Хулк..Погледнете му го твитот на англиски за фановите на Челзи :cool::cool:
Не е veryfied (верифициран,потврден од твитер) но 100% сум сигурен дека е негов затоа што како што видов има дискусии со Гуарин и Марсело (нивните официјални и потврдени твитер акаунти),ги следи и Фалкао, Џејмс Родригез, Давид Луиз, Роналдо, Роберто Карлос, Кака, Лукас (од СаоПаоло), Леандро Дамиао и уште 10тина бразилски фудбалери и соиграчи од Порто..
Плус и деновиве ставил follow на твитер акаунтите на Хазард и Мата..
Според ова значи дека играчов е 90% наш :D:D ..

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Јас сум фан на Арсенал. Ти на Челзи.. и не ми е јасно како можеш тимот да си го видиш без Тери во него. Дури и цела книга да посветиш на тоа како Луиз и Кејхил би ги играл заедно, мислам дека ни мене, а ни никој друг не би убедил.

А, кога сме кај Есиен, никој не го рече тоа, туку ти го постави последниот ѕид од средниот ред со Лампард и Рамиреш мислам, а јас на тоа се надоврзав дека без играч како Микел/Есиен во премиер лига, нема да догураш многу, освен на менаџер. Со оглед на тоа дека Есиен веќе не е тоа што е, Микел е се разбира првиот избор, само зборот не е тоа, зборот беше дека ти ја постави формацијата без деструктивец, а јас те корегирав. :coffee:
Не туку јас ја поставив играта со Рамиреш во улога на деструктивец. Иако тоа не е негова природна позиција, срцето не ми дава да го ставам/видам на клупа, но и Микел рака на срце имаше одлична сезона. Значи останува Лампард на клупа? Или...? Тоа и ми беше поентата, дека со носењето и на Азард, и Хулк, па и Де Брујн и Марин, покрај Мата и Рамиреш, некој од овие 6 ќе треба да седи на клупа. Да го ставиме Де Брујн, па ајде и Марин, ти кој од останатите 4ца би седнал на клупа? Овде е и Стариџ, но ајде него да го сметам со Торес, со оглед на тоа колку везњаци купивме мислам дека конечно ќе добие шанса како истурен напаѓач.
Би можело да се игра и со 4-4-2

Чех
Одбрана
Азард - Микел - Лампард - Мата
Хулк - Торес

Но и во тој случај ќе имаме доста млади и перспективни играчи на клупа, кои наместо со своите 20тина години да почнуваат да го заземаат своето место во први 11, ќе треба да чекаат шанса во куп или недај Боже поради повреда

Знам дека кој менаџер да дојде во Челзи нема да го изостави Тери од први 11, но факт е дека му е опадната формата, и подобро со време да се воигра нов тандем, за во случај на повреди и ред други работи...

П.С. Сега читам Марин као демек изјавил ќе биде стандарден во први 11, најверојатно е убеден малиот во своите квалитети. Да речеме дека ќе се пробие. Значи некој друг ќе седи на клупа.
Што правиме со Лукаку?

Не дека имам нешто против трансфериве, иако најверојатно така делувам, туку поентата ми е дека доколку се донесе Хулк, Челзи ќе добие извонредно силна 11ка, но ми пречи тоа што ќе имаме премногу надежни играчи на клупа, освен ако не се дадат уште на некоја година позајмица. Затоа реков дека не сум баш сигурен оти нашиот актуелен/нареден менаџер ќе има "слатки маки"

П.П.С.
Нејмар асистираше за првите 3 гола на Бразил против САД или грешка сум?

L

Löwe

Гостин
Официјалниот твитер акаунт на Хулк..Погледнете му го твитот на англиски за фановите на Челзи :cool::cool:
Не е veryfied (верифициран,потврден од твитер) но 100% сум сигурен дека е негов затоа што како што видов има дискусии со Гуарин и Марсело (нивните официјални и потврдени твитер акаунти),ги следи и Фалкао, Џејмс Родригез, Давид Луиз, Роналдо, Роберто Карлос, Кака, Лукас (од СаоПаоло), Леандро Дамиао и уште 10тина бразилски фудбалери и соиграчи од Порто..
Плус и деновиве ставил follow на твитер акаунтите на Хазард и Мата..
Според ова значи дека играчов е 90% наш :D:D ..
Исто така од неодамна ги следи Campeones de Europa :cool:

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
L'EQUIPE - Трансферот на Хазард во Челзи се очекува да биде објавен во најбрзо време !!
A BOLA - Трансферот на Хулк во Челзи е договорен и би требало да изнесува 40М фунти !!

H

HoT IcE

Гостин
Мене ич не ми смета што купуваме ко луди, што повеќе конкуренција во тимот, тоа уште подобро.
Редно време беше Лампард, Микел, Малуда, Торес да добијат јака конкуренција, веруј и на Тери местото не е сигурно по брилијантните партии на Кехил.
Челзи конечно чекори по правиот пат, сезоната е долга се играат многу натпревари, и што повеќе играчи за ротација, тоа подобро.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Bob Cass
@
Bob_Cass
Reliably informed that Chelsea's buying days are far from done. They'll be the summer's big spenders

http://www.faniq.com/blog/Chelsea-complete-another-stunning-signing-by-bringing-in-Hulk-from-Porto-Blog-50108
А кој фактор е овој авторот на твитот што известува за трансфер активноста на Челзи летово ?? Некој познат новинар во UK или ??

dR3

Член од
9 септември 2009
Мислења
918
Поени од реакции
542
Боб Кас е новинар на Дејли Мејл, така да може слободно да биде ставен на 'ignore'.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
The Guardian и Daily Mirror известуваат дека трансферот на Хулк во Челзи е завршена работа..

Kajgana Shop

На врв Bottom