Фан Клуб: Челзи

H

HoT IcE

Гостин
На тренингот? Не го приметив, ама шо знам, можно е. Тој не беше пријавен ко шо знам, од кај влета сега и тој во комбинација? :confused:
Видов на твитер некаде, и на форумот на ЧелзиБалкан ги читам, и тие истово го велат.
И јас знам дека Бертран не е пријавен, мислам дека или он, или Лукаку беше жртвуван, ама не знам точно.

Иначе, добра анализа за Баерн.
http://www.chelseadaft.org/2012/05/bayerns-weakness-at-back-and-how.html?utm_medium=twitter&utm_source=twitterfeed

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
Денеска е денот што го чекаме цела година
:pos:

dR3

Член од
9 септември 2009
Мислења
918
Поени од реакции
542
Бертран беше додаден во европскиот тим во јануари, по заминувањата на Алекс и Анелка. Има голема веројатност да игра на крило, да. Ешли е доволно способен да го сопре Робен така да Рајан на крило и не би било така лоша опција. Сепак, ако планира Роби да го игра на таа позиција не верувам дека ќе биде од старт, туку само ако бркаме резултат.

M

Mario Gómez

Гостин
Видов на твитер некаде, и на форумот на ЧелзиБалкан ги читам, и тие истово го велат.
И јас знам дека Бертран не е пријавен, мислам дека или он, или Лукаку беше жртвуван, ама не знам точно.

Иначе, добра анализа за Баерн.
http://www.chelseadaft.org/2012/05/bayerns-weakness-at-back-and-how.html?utm_medium=twitter&utm_source=twitterfeed
Точно е се тоа, на Баерн филозофијата никогаш не му била да се брани, играме со офанзивни крила и офанзивни крилни бекови, без класични деструктивци. И денес така ќе е, ќе напаѓаме и да губиме и да водиме, одсекогаш било така. Годинава има разлика само што примаме малце голови, поради Ноер, Бадштубер и Алаба. Точно е дека Лам и Боа се често надвор од позиција во корист на нападот.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Интересно:
According to the Mirror, the Guardian and the Sun Ryan Bertrand will start tomorrow.
:cool::cool:

Значи ке се обидат целосно да го блокираат Робен со Ешли и Бертранд по левата страна..

F

fantomX

Гостин
ЛШ натпревар финале и овој со цел памет ако го стави Бертранд...
Лудило е да игра наместо Ешли Кол. Ако игра пред него и има улога на помош за Кол, тогаш има смисла. Особено шо Малуда е друга опција.

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Ајде да ги растуреме денес :D . Шала .

Ќе биде јако ама ептен јако . KTBFFH - дај боже да славиме :)

H

HoT IcE

Гостин
Точно е се тоа, на Баерн филозофијата никогаш не му била да се брани, играме со офанзивни крила и офанзивни крилни бекови, без класични деструктивци. И денес така ќе е, ќе напаѓаме и да губиме и да водиме, одсекогаш било така. Годинава има разлика само што примаме малце голови, поради Ноер, Бадштубер и Алаба. Точно е дека Лам и Боа се често надвор од позиција во корист на нападот.
Мене ми е јасно ова, типичен германски фудбал. Но сега Челзи има повеќе шанси затоа што освен Ноер другите двајца клучни играчи од одбраната не играат. Но како и да е, според мене Баерн има многу појак тим од Челзи во погелд на техника, брзина, па и помлади се. Но Челзи ако игра пожртвувано, со срце како против Барселона, Наполи, е тогаш ќе има голема борба.
Стилот на Челзи отсекогаш бил ваков каков што е, со поставена одбрамбена формација пред голот, играње на контри, затоа се и Челзи опасни, и било кој тим против нив видол огромни проблеми, Челзи умее од никаква контра да постигне гол, мајстори за такви акции, а главен мозко е Лампард.
Поголем страв ми е отсуството на Иванович, Тери и Рамирес, али јебига, тоа е фудбалото, се надевам на добра партија и на овие.

Иначе, значи сепак имало вистина во тие шпеклуации за Бертран, како и да е, и ја сум за, 100 пати подобро решение од Малуда, плус многу трча. И ми се свиѓа што Роби им верува на младиве играчи, го покажа ова, посебно на Бертран, ова од ниеден тренер на Челзи немаме видено ние фановите.

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Денес исто како Арсенал да игра, така се осеќам. Заслужува плавава генерација титула во ЛШ. Среќно вечер!

Kajgana Shop

На врв Bottom