Фан Клуб: Челзи

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Брееј заборавивме какво е чувството 7мица кога ке стегнеме. Стариџ и Мек Екран мора со Блекбурн да стартуваат :toe:

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Ах бе Ипсвич бе Ипсвич бе .. :pos:

F

fantomX

Гостин
Знам дека ти го мислиш како Иниеста,али јас го замислувам како Лампард.Уште е млад,ќе ги стекне со тек на време сите негови карактеристики.Да поработи на шут,малце физички да се зајакне и ќе биде одличен.

Иначе намерно прашав за статистика,ме интересира кои се асистентите.
Лампард ја нема техниката во нозете која ја има МекЕкран. Ама па овај го нема осетот за уфрлање од втор план ко Лампард. ШО го прај појќе ко Иниеста, точно.

На ЕСПН вика Босингва, Иванович и Калу по една и Лампард две - то се пет асистенции. На форумот англиски викаат дека а 6тиот гол асистент бил Иванович, а за седмиот МекЕкран. Така да, то се асистенциите се на се.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
На ЕСПН вика Босингва, Иванович и Калу по една и Лампард две - то се пет асистенции. На форумот англиски викаат дека а 6тиот гол асистент бил Иванович, а за седмиот МекЕкран. Така да, то се асистенциите се на се.
Точно.
За сите 7 гола 7 асистенции.

F

fantomX

Гостин
From Xian, 17, at the Mighty Bridge, on text: "Who's this Josh McEachran and where has he been all my life?! Beautiful skill, beautiful thighs. Loving life today!" :je:

В

Вори

Гостин
И битно е што малиов асистирал до Лампард за седмиот гол.

Ace CFC

KTBFFH
Член од
15 октомври 2009
Мислења
362
Поени од реакции
22
ај за голчината дајте линк ако имате да видиме со голој имало...

A

Auditore

Гостин
Одамна не се случила оваа магија, кога видов 7ца, ми се исполни срцето..
Браво за тимот, задоволен сум од Карло, што после долго време успеа да го состави тимот добро, редно беше, штета што е во ФА Куп, од викенд истата песна ќе се пее пак сигурен сум, Стариџ мора да игра прв тим, се надевам дека го сфати ова Карлито, МекЕхран нашиот иден столб и замена за феноменалниот и легендарниот Лампард.
Се надевам дека ќе се продолжи во вакво темпо и во следните утакмици, натпреваров би требало да придонесе да се крене самодовербата на тимот.
П.С Ако најде некој хајлајц нека го стави веднаш !

Kajgana Shop

На врв Bottom