Фан Клуб: Челзи

ArsVivendi

самовработена невработена
Член од
15 април 2007
Мислења
603
Поени од реакции
31
Жити мене како ги бидна овие 2 гола?? Која утакмица решија да не и вршат пренос. Нека се гонат.

Член од
20 мај 2008
Мислења
357
Поени од реакции
99
Ќе стигнеме до 10 гола ко шо тргнале овие ...

В

Вори

Гостин
^
Детето да се чува како зениците во очите.Дијамант прав и вистинска замена за Лампард.И мило ми е што моментално има ментор како него,има и што да научи.
На крај од утакмицава некој љубезен да даде целосна статистика од мечов,да видиме што-како.

ArsVivendi

самовработена невработена
Член од
15 април 2007
Мислења
603
Поени од реакции
31
Better passing from Ipswich, without any reward. The game is not just won by Chelsea - it is owned.

Amyntas

LVL
Член од
5 ноември 2007
Мислења
366
Поени од реакции
85
^
Детето да се чува како зениците во очите.Дијамант прав и вистинска замена за Лампард.И мило ми е што моментално има ментор како него,има и што да научи.
На крај од утакмицава некој љубезен да даде целосна статистика од мечов,да видиме што-како.
Eве ти Live статистика:
http://www.chelseafc.com/page/TV/LiveMatches/0,,10268~54957,00.html

F

fantomX

Гостин
^
МекЕкран е дијаметрално различен од Лампард, заеднички им се само две работи - визија за пас и тоа шо играат на средина на терен.

В

Вори

Гостин
Знам дека ти го мислиш како Иниеста,али јас го замислувам како Лампард.Уште е млад,ќе ги стекне со тек на време сите негови карактеристики.Да поработи на шут,малце физички да се зајакне и ќе биде одличен.

Иначе намерно прашав за статистика,ме интересира кои се асистентите.

Член од
20 мај 2008
Мислења
357
Поени од реакции
99
КРАЈ!!!
Salomon Kalou 33'
Daniel Sturridge 33'
Carlos Edwards 41' OG
Nicolas Anelka 49'
Daniel Sturridge 52'